Фан Клуб: Сандерленд

• Креатор на темата Креатор на темата [zEUs]
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве и официјален ЛИНК!

Со среќа нека му е, и се надевам дека ќе му помогне на Сандерленд да се избори за место кое води во европските натпреварувања.

Еве и официјален ЛИНК!

Со среќа нека му е, и се надевам дека ќе му помогне на Сандерленд да се избори за место кое води во европските натпреварувања.
Леле што напад ќе имаат
Само што Џонсон ќе се врати дури у Октомври-Ноември

Точно, симпатичен клуб е зошто пробува да направи нешто, после сезона во која се бореше за опстанок сега сака да се бори за излез во европа, носат нови и многу добри играчи, и почнаа како што треба...куќата се гради од темел. Како прво Кин за тренер, па после се останато. Лелелеле, Сисе-Џонс у напад...лелелелел!

lele ima li i nekoj sto naviva za sunderland be :D

Ја сум симпатизер на Сандерленд , ако гледаш англиски фудбал не може да не ги засакаш и да не ти бида симпатизери .

Браво браво,Сандерленд.Рој Кин е цар,успеа да ги однесе во Премиер Лигата,да опстане во првата сезона,а сега направи тим кој ќе прави лом наредната сезона...Се преродија со Кин!БРАВО.Со Ливерпул требаше минимум 1 поен да земат ама тоа е фудбалто.:salut:

голманов на Сандерленд ке мозе да го гледаме на градски ако брани за шкотска

Ќе може ако не го стават вториот голман против нас :)

Нема зошто да го стават вториот, зошто сигурно знаат дека Македонија на најголемите фаворити им прави најмногу проблеми. Искрено незнам и Холандија дали ќе се заебе пак да дојде со млади како пред 2 год, нека му ја мислат :)

Ќе може ако не го стават вториот голман против нас :)

Можно да е и да не брани Гордон бидејќи и вториот голман е мн добар кој брани за Ренѓерс изгледа се викаше Мек Грегор , инаку Гордон е стандарен и мн добро се покажа во кваливикациите за европско .

тим кој минатата сезона ја заврши со тешкотии,но оваа сезона им посакувам се најдобро.слично,како и членот над мене и јас ги почитувам повеќето премиерлигашки тимови,но за разлика од него,јас не сум страстен навивач на ниеден.мада,може да се рече дека ги почитувам арсенал највише,зашто вложуваат во млади играчи прилично и тоа е баш супер.

на форумов во "трансвери" пишува џибрил сисе во сандерленд точно ли е тоа

на форумов во "трансвери" пишува џибрил сисе во сандерленд точно ли е тоа
Да да точно е
Со Џонс ќе бидат убиствен тандем само Џонс што е повреден и се очекува да се врате во октомври:salut:

ако дојде сисе ќе бидат многу јаки и ништо нема да биде чудно ако ги видиме у европа

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom