Фан Клуб: Сандерленд

• Креатор на темата Креатор на темата [zEUs]
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве и официјален ЛИНК!

Со среќа нека му е, и се надевам дека ќе му помогне на Сандерленд да се избори за место кое води во европските натпреварувања.

Еве и официјален ЛИНК!

Со среќа нека му е, и се надевам дека ќе му помогне на Сандерленд да се избори за место кое води во европските натпреварувања.
Леле што напад ќе имаат
Само што Џонсон ќе се врати дури у Октомври-Ноември

Точно, симпатичен клуб е зошто пробува да направи нешто, после сезона во која се бореше за опстанок сега сака да се бори за излез во европа, носат нови и многу добри играчи, и почнаа како што треба...куќата се гради од темел. Како прво Кин за тренер, па после се останато. Лелелеле, Сисе-Џонс у напад...лелелелел!

lele ima li i nekoj sto naviva za sunderland be :D

Ја сум симпатизер на Сандерленд , ако гледаш англиски фудбал не може да не ги засакаш и да не ти бида симпатизери .

Браво браво,Сандерленд.Рој Кин е цар,успеа да ги однесе во Премиер Лигата,да опстане во првата сезона,а сега направи тим кој ќе прави лом наредната сезона...Се преродија со Кин!БРАВО.Со Ливерпул требаше минимум 1 поен да земат ама тоа е фудбалто.:salut:

голманов на Сандерленд ке мозе да го гледаме на градски ако брани за шкотска

Нема зошто да го стават вториот, зошто сигурно знаат дека Македонија на најголемите фаворити им прави најмногу проблеми. Искрено незнам и Холандија дали ќе се заебе пак да дојде со млади како пред 2 год, нека му ја мислат :)

Ќе може ако не го стават вториот голман против нас :)

Можно да е и да не брани Гордон бидејќи и вториот голман е мн добар кој брани за Ренѓерс изгледа се викаше Мек Грегор , инаку Гордон е стандарен и мн добро се покажа во кваливикациите за европско .

тим кој минатата сезона ја заврши со тешкотии,но оваа сезона им посакувам се најдобро.слично,како и членот над мене и јас ги почитувам повеќето премиерлигашки тимови,но за разлика од него,јас не сум страстен навивач на ниеден.мада,може да се рече дека ги почитувам арсенал највише,зашто вложуваат во млади играчи прилично и тоа е баш супер.

на форумов во "трансвери" пишува џибрил сисе во сандерленд точно ли е тоа

на форумов во "трансвери" пишува џибрил сисе во сандерленд точно ли е тоа
Да да точно е
Со Џонс ќе бидат убиствен тандем само Џонс што е повреден и се очекува да се врате во октомври:salut:

ако дојде сисе ќе бидат многу јаки и ништо нема да биде чудно ако ги видиме у европа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom