Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
море јас се кајам за многу работи и тоа:
што не заминав во Скопје да учам
што не продолжив со карате
што се запишав во гимназијата каде што денес учам
за друго баш во моментот не ми текнува малку се кајам што испуштив убава љубовна шанса ама тоа во секој случај е небитна ствар и баш многу не ми влејае на иднината

сум пропуштил бааги шанси... ама ич не ми чуе .. ако се умарав со тоа до сеа ке скренев (не дека не сум скренал) :)

Најглупо ми е што пропуштив да учам 2 училишни години во 1 :tapp:и да заминам во странство, а за друго не се замарам. Поминало веќе...:toe:

Ха.....Мислам дека нема некоја шанса што сум ја пропуштила.
Се што сум направила/не сум направила ми изгледа сосема во ред и да можам да го вратам времето мислам дека нема нешто што би исправила..И пак да се родам ќе чекорам по истиов пат.Секогаш кога ми била дадена некоја добра прилика сум ја искористила.
Можеби има некој работи кои не сум ги искористила ама сигурно не се важни затоа што да беа до сега ќе се сетев:wink:

Моментално не се сеќавам на нешто конкретно и ако имало нешто такво ( а сигурно имало) сум го пропуштила веројатно зошто не било "пишано" за мене, затоа не жалам, бидејќи секоја пропуштена шанса е почеток на нова шанса

да
многу ми мака што не отидов на концертот на skazi
:toe::smir:

Жалам, да, веројатно, но од друга страна сигурно дека во некој момент толкави ми биле силите и можностите, и на крај на краиштата како што напишав на една друга тема, „Над истурено млеко не треба да се плаче“, секогаш има и други шанси, нови можности, а јас сум борец по вокација!

Се каам за сите пропуштени шанси во животот без разлика за на кое поле станува збор.Се каам за работи што сум требала да ги кажам а не сум ги кажала.. се каам за работи што сум требала да ги направам а не сум ги направила..и за една работа т.е. нешто што не го кажав и направив кога требаше,додека можев ќе се каам до крајот на мојот живот....

да ама џабе...штом било шанса, а сум ја пропуштил, значи било до мене...сепак..животот е полн со шанси, неможеш сите да ги зграбиш :)

Жалев долго време за една шанса и потоа сфатив дека всушност не ни заслужувало тоа да се нарече шанса :) Сега единствено ми е мака што не отидов Америка додека студирав, ама :toe:. МОжеби ќе има други прилики

Sekako deka sekoj ima propusteni sansi vo zivotot za nesto,no smetam deka e podobro da ne se navrakame na propusrenite sansi za da ne se kaeme zosto ne sme gi iskoristile:wink:

Па не баш.
Една пропуштена шанса,носи друга прилика која сме ја зграпчиле во истиот момент.
Значи,никад не пропуштам ништо,само добивам различни ствари.
Нормално,не секогаш работите што ги добивам се во согласност со моите желби,но сепак,мора да се прифати фактот дека животот не се одвива секогаш според нашите замисли.

Жалам за 3 пропуптени шанси...4тата ако ја има не ја пропуштам па шо сака нека биде бе...:vozbud:

Не жалам за ништо.. Кога сум пропуштила шанса..сум добила нова и тоа подобра..:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom