Подобро дома или со лошо друштво?

• Креатор на темата Креатор на темата *princess*
  • Време на започнување Време на започнување
баш овој одмор бев со таквии луге ама за срека со мене беше и братучет ми така да скоро цел одмор бев со него и не ги ебаавме мн мн другите али кога би морал да идам сам со таквоо друштво мојот одговор би бил не

podobro sam otkolku so loso drustvo, a podobro so dobro drustvo otkolku sam, ama nema dobro drustvo.za mene.

ако ти е лошо друштото боље е дома човек да си седи подобро ке си помине и нема да го боли глава од лошото друштво

дефинитивно дома...си седам на кајгана ова она телевизија од се по малку и така...аку сам не си напрајш да ти е убо...кој? (нормално аку немат некој кој да ти го расипит,а богами сама во децка немат кој)

Што барам некаде со лошо друштво???
Кога ќе размислиш и поубаво нема лошо друштво. Ако некој не ми одговара и не си поминувам убаво во негово присутство нема потреба да го сметам за мое друштво. Барем јас за друштво ги сметам луѓето со кои си поминувам убаво кога сум излезена, што знаат да ме расположат и насмеат. :wink:

Автоматски одговорот на темава е дома. Макар што беше спомнат и дечко. Доклку е така одам сама со него..барем знам како ќе си поминам.

Дефинитивно дома , значи ако има некој што не сакам да бидам со нив во друштво не излагам ..... :)

не ми е проблем лошо друштво

не прифаќам туѓи влијанија, си терам по мое

Doma nikako..ako e tolku loso drustvoto, togas ke gi nacukam i oni mora, sakaat nejkat da se opustat i da se glupiraat pa ako ne drugo ke si se smeam:zlo:

Zavisi kade ke se ide na odmor... Ako e negde daleku, na ubavo mesto NEMA PROBLEM, bi idela so bilo koj!

hmmm abe odmor ne e odmor ako go nemas drustvoto!! Na primer odis tamu sakas da se opustis da slusas glasna muzika ova ona i toj sedi i ti veli ne be ne mozi ili mu velis aj be neso da prajme on pak ti veli nejkam ne sum raspolozen ... i rabotava odmorov sekoj po svoeto .... :uvo:
Затоа дома =)

Иначе темава мислам дека не беше "Дали на одмор со лошо друштво или дома"(барем од насловот ко шо го читам)..туку дали надвор со лошо друштво или пак дома...али нема везе ова е демократија секој може да си каже шо сака...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom