Каква промена сакате да направите во вашиот имиџ?

• Креатор на темата Креатор на темата lidu6
  • Време на започнување Време на започнување
веќе кога сакате да го смените имиџот зашто не превземете нешто околу тоа?

Сакам да направам некоја драстична промена со косата ама немам храброст.Сакам и тетоважа да ставам и да качам некое кило повеќе.

сакам да се шишам и да ја носам косава пуштена ама....неможам ми сметаааааа и се нервирам поради тоаа

сакам да си направам шишки на страна ама ке треба да ги фенирам а ме мрзи:nesum:

tetovaza na grati i pirs na jazik (sga za sega ne e vozmozno nemam dozvola)

сакам да си го зголемам... тонус на мускулите:))

Пирс на јазик и црвена коса...ај не мора цела нека бидат прамени...:pipi:
Наскоро :vozbud:

сакам да си направам шишки на страна ама ке треба да ги фенирам а ме мрзи:nesum:
Ја имам шишки на страна, не мора да ги фенираш туку само откога ќе ја измиеш косата ќе ги тргнеш на страна, правец да фатат.
Иначе јас моите шишки сакам да ги пуштам долги и косата да ми порасне побрзо(знам, многу сакам).
Сакам и пирс на јазик, предните заби и тројките да си ги направам подолги(ко вапир сакам да изгледам) и леприконски уши да имам.

Ај, ова со ушиве не мора...

абе за пирс на јазик и јас сакам али моите ќе ме избацат од дома ако дојдам со него:wink: сакам да си извадам прамени сеа незнам дали црвени или лилакови, али се мислам пошто после коа ќе ми падне бојата шо ќе праам? и да и сакам да си стаам трајна тетоважа, мајка ми ми дозволи али ми треба уште малце да размислам што ќе биде тоа зашто после цел живот ќе си ја влечкам со мене:wink:

ја би сакала да ја осветлам,како плавуша де,онака за кратко,знам дека би ми стоело добро ама пак немам срце,јеби га:tapp:

momentalno sakam da mi porasne kosata barem do ramena prava so siski...i bi ja ofarbala crna...i mozebi eden pirs na vega....no ne se osmeluvam

Еден пирс на веѓа, ваљда ќе биди за брзо :vozbud:

Сакам некоја промена на косата, али уште не можам да се решам што и како.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom