Каква промена сакате да направите во вашиот имиџ?

• Креатор на темата Креатор на темата lidu6
  • Време на започнување Време на започнување
Ама не многу кратка, онака, дека мене ми е могу долга:vozbud:

aaaa zatoa ti ne ja zalis hehehe...e bas ubavo ..ondak ok e za malku ja mislev drasticna promena ..epa dial be..ti kratis malkiu ..mi go davas mene i si praam nagradba..hehehe..pozzz:pos2:

сакав и направив :je: ја скратив косата ама не многу :pipi:

Ne ja 4epkam kosava:nenene::nenene::nenene:
Bi se istetovirala,no nemozam, edno ne mi davaat od doma, drugo gi nemam godinite:uvo:
Inaku na polovina bi se istetovirala so nekoj ubav natpisa, sega ne mi teknuva:back:

Очајнички сакам да сменам фризура, не сакам веќе шишки, ама па не се осмелувам да направам таква промена:nesum: Фак ит

malku podolgo vreme da mi stoi prava kosata da receme barem pola godina da ne moram da ja peglam i to...

Па должината на косата си ја сакам иако на моменти ќе речам да ја скратам многу кратко али одма тоа ми поминува (знаејки пред 4 години кога ја скратив одвај чекав да ми порасне) ама затоа сакам да си ја исфарбам светло костенлива ама сите ми викаат дека вака ми е убава и да не менувам, па не знам :)

А сакам тетоважа но некако немам храброст да се истетовирам и да имам печат на телото цел живот.

И постојано си викам ај да вежбам за убаво да си го оформам телото ама тоа се ај од понеделник или од први во месецот ама никако да стигне тој ден :pos:

Се ишишав на 2ка, ставив пирс на веѓа, почнав да носам тесни панталони и кошули... така да го сменив комплет стилот.

Сакам да си ставам тетоважа ама не ми стега гзот...ај ако соберам храброст и пари може и ќе опнам нешто

Дојде време кога косата почнува да ми смета, епа ќе ја шишам :)
Башка и тоа што сакам да преправам една тетоважа во друго издание, доста е мислам.

Сакам тетоважа и пирс. Тетоважа никогаш нема да ставам зашто ми е многу страв и не сум баш сигурна колку многу сакам :) А за пирс ќе ставам кај и да е, само проблемот е што моите не ми дозволуваат а финансиски сум зависна од нив па чекам да соберам некој пара, само могу тешко ми иде :)
Ај сега за сега ќе си направам промена на коса. Еве сега ќе одам да си шишам шишки и ќе ја носам косата права :je:

И ја подолго време се мислам за косава..веке ми е досадно од една иста фризура па одамна сакам шишки да си напраам ама незнам дали би ми стоеле..и се` викам ај наредна недела ај наредна и никако да се решам:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom