Каква промена сакате да направите во вашиот имиџ?

• Креатор на темата Креатор на темата lidu6
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам драстична промена во фризурата ... но вчера кога веќе седнав на столчето во фризерскиот салон се предомислив и сега ми е пак како минатиот пат:nesum: Следниот пат гола глава:kesa:ххххх

Hmmm....Sakam pirs na usta,ali ako dojdam so pirs doma , mojte ke me izbacat od doma :nerv: ... Posleee sakam mn mn mn prava kosa, ali nejkam da ja peglam celo vreme .. I toa vajda :)

Сакам да се изфарбам црна и да стам зелени леќи..:pipi:Само мама и тато да не ми го уништат планот:nesum:

Сакам фризурата да ја променам ама никако да се одлучам кога да биде тоа :)

..абе сакам четка да напраем црвена..ауу се сум се уфилмала..хмм не цела коса да ја шишам..туку само воа горново нели кратко за да можам четка да ја правам и со фарба или колор шампон црвена..и другиов дел од косава увек фатен или соплетен со внатрешни плетенке..јакоо еееее...ама дали ќе ми се оствари???:nenene:

Несакам никаква промена.
Само осекам потреба за нова гардероба.
Ваљда се рачуна и тоа за промена.
Отиде се старо јабана, одма.
:kesa:

Сакам промена во фризурата, не ги сакам веќе шишкиве, ама тешко е да чекам да пораснат за да сменам.. И, да, сакам виолетово да ги офарбам прамените доле, ама не би рекла дека ќе ми дозволат..:pipi:

Би се офарбала црвена, би ја скратила косава малце повеќе од обично и би ставила пирс..

Толку за сеа...:smir:

едит: а може и тетоважа некоја..

Болдираното е извршено. Сеа за пирсот ми е пројден ќејфот, ама затоа за тетоважа не ..ммм..:pipi:

Значи следна цел за промена : тетоважа.

И .. сакам целосно да си ја сменам гардеробата. Од старки до маички односно џемпери. Ми пројде периодот кога се облекував само у црно.
Работам на случајот сеа ... :)

Сакам да купам облека во светли бои... Доволно беше шетањето во црно:salut:

Хмм.. па размислувам за некои синџири за фармерките да си земам.. (нешто ми се врте таа идеја во главата во последно време)...

И некоја нова фигура/форма/нешто за ланчето да си земам да го фрлам тој глуп крст.

sakam da stanam plavusa ama nemam srce da se ofarbam i site mi vikaat deka mn mi bila ubava bojava na kosava ama jas sakam da vidam kako ke izgledam plavusa kako mala sum bila plavusa ama sea ne:smir:

Сакам да се ишишам кец поради метилов, ама тогаш дечко ми би ми раскинал, а пријателите би ме избегнувале. :pipi: Ќе треба да не излегувам од дома едно 8-14 месеци, па боље нека си седи метилот.

Тетоважа посакувам одамна... Од моментот кога ќе го напуштам кровот на моите родители, ќе се случи и тоа, ама ќе причекам до тогаш.

Во поскоро време не мислам ништо да менувам... Шопинг малце евентуално, ако се рачуна. :pipi:

Сакам да бидам бринета...ама се плашам да ја изгубам мојата придорно плава или пак да личам на болна од булимија со бледа фаца а темна коса...

и исто сакам авион ама тато вика ке треба и писта да правиме (не е една беља):pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom