Каква промена сакате да направите во вашиот имиџ?

• Креатор на темата Креатор на темата lidu6
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам црвена коса, или црвено-црна.:) И сакам пирс на веѓа, ама некако страв ми е:( И може една тетоважа:)На половината или на грбот, ангелиски крила:):pipi:

Сакам пирс нa веѓата, ама ако ставам ќе имам проблеми со моите.Пред некој период го дупнав и десното уво. Не ми даваа од дома. Ми се закануваа со заклучување врата,скусен џепарлак ама јбг, од пуста желба го дупнав. Сега сум со две...:)

Сега уште и пирс ако ставам мислам дека ќе биде премногу, инаку многу сакам.:)

Da ja porasnam kosava do sredina na grbot negde i siskite kolku kosata i da se isfarbam temno kafeava nakaj crna posto sega sum plava....ako imam hrabrost ke bidam i crnka:toe:

сакам кркмата да си ја пораснам... и пирс сакам :wink:
сакам една сугајнца од назад да имам :):) префаца ми е така...
ама незнаммм

никогаш не сум имала ептем кратка или плава коса и би ја променила само на еден ден (ама со перика:wink:) утре ќе си ја сакам старата коса
инаку тешко се одлучувам за промени

Eпа сакам да ја скратам косава до доле да видам дали ќе ми стои. Ама тоа на лето ваљда ќе направам.

Сакам да си ставам пирс на јазик (ама нема пошо моите :kickbox:) и да се ишишам кратко ама не се осмелувам.. а и не верувам дека убаво би ми стоело..

Си правам промени со косат еднаш собрана, следен пат пуштена, права , виткана, често пати ми текнува и ме факаат кризи да ја скратам, ама кога ке се сетам колку време и посветив дури ја израснам се предомислувам, и сега си правам комбинации најчесто со шишките ги раснам, па ги шишам и така:pipi:

Пријатна промена,
да кажеме да се отргнам од мартинките на одреден времески период, или пак поточно да кажам,
женска личност би и дозволил тоа да го стори.
Самиот јас не.

Сакам плава коса и пирс на носе.
Пирсот изводлив е..а за косава не знам,пошто ми е црна и ќе ми треба доста време да дојдам до посакуваната нијанса,а ме мрзи да чекам. :S

Сакам да престанам да правам промени.
Или така не може во темава?
Гррр.

Сега за сега најостварливо што е,да се префарбам за “последен пат“ у црвено-кафена,или се мислам дали пак морков да се правам,мада знам ќе се заебам и ќе треба да се фарбам на секои две недели зош ќе ми избледе бојата,така да црвено-кафена ит ис.Само уште да одлучам кога и да се здобијам со потребните средства односно најмоќното оружје познато на човештвото,пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom