Најдобар центар во Македонија и во светот?

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
кој мислете оти е нај добар центар во светот за вас

Гарнет не се рачунат баш како центар
Крилен центар, да, дури понекогаш играше и ниско крило во Тимбервулфс.
Амаре Стадемаер би можел да го онесе епитетот најдобар C, ама и тој понекогаш има крилни задачи!

bravo be luge go zaboravivte dvight howard

bravo be luge go zaboravivte dvight howard

Ако више си го пишувал на латиница т.е како што е на англиски,тогаш е Dwight Howard.......

А иначе , да, во моментов тој е најдобриот центар во светот........првенствено поради одличните физички предиспозиции....

Право да ви кажам за мене најдобри центри се Двајт Хауарт и Амаре Стадемаер

Амаре Стадемаер најдобар,а од Македонија не ги знам многу.

Најдобар центар во Македонската лига?Па ако Пупо не се врати кај нас тоа несомнено е Златко Гоцевски.А за во светот.....Суперменот без сомнение.:bip:

Најдобар центар во Македонската лига?Па ако Пупо не се врати кај нас тоа несомнено е Златко Гоцевски.А за во светот.....Суперменот без сомнение.:bip:
е столе со му фали на стадемаер ного јако забива човеке алал да му е незнам зсо не го викат у репрезентацијата на УСА, преко човек забива незнам од дека моо таа толко енергија но и хауарт не е лош позззззззззззз :helou::helou:

Стадемаер игра крило откога дојде Шек во Санси, не би рекол за него дека е класичен центар, а шо е добар добар е.

Ја би рекол дека Хауард е моментално најдобар, животиња е типот.

Vo bliskoto minato ubedlivo najdobar centar e Sekil Onil.Sega go gazat godinkitte megutoa pred 10 godini toj bese najdominantniot covek vo rekotot vo NBA

Моментално е Хауард. Инаку се на се ШЕКИИИИИИИИЛ ОООООНИЛ:vozbud:

Двајт Хауард
А во нашата лига .. - Гоцевски Златко и Пупо.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom