2012 Година

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Ок, за 5-та точка од репликата:icon_lol: да одговорам со прашање...
Параноја?

Инаку тешко дека можеш да ми држиш на мене или на било кој часови по култура, пошто очигледно не препознаваш креативност и слобода на уметничко изразување. Но тоа е...Соц-реализам последици:toe:

Пак ќе ти кажам...Опушти се. Големиот Брат НЕ те гледа:back:

Параноја? Никако.
Реалност? ДА

Јас искрено се надевам дека не си го прочитала текстот, бидејќи во креативното, слободното и уметничкото изразување, очигледно е дека не си ја препознала пораката. Дали е текстот почеток на новиот ДПМНЕ-реализам, во врска со болдираното погоре. И да ти кажам право, после убавиот ден, 100% сум опуштен, но неможам да поминам покрај "уметнички" пост, кој величи и промовира фашизам.

Параноја? Никако.
Реалност? ДА

Јас искрено се надевам дека не си го прочитала текстот, бидејќи во креативното, слободното и уметничкото изразување, очигледно е дека не си ја препознала пораката. Дали е текстот почеток на новиот ДПМНЕ-реализам, во врска со болдираното погоре. И да ти кажам право, после убавиот ден, 100% сум опуштен, но неможам да поминам покрај "уметнички" пост, кој величи и промовира фашизам.
За секое уметничко дело постои субјективна импресија која е секогаш условена од интрапсихичките процеси на спектаторот/восприемачот.
Затоа, кога се носи суд за истото треба да се запрашаме кои лични стравови, скриени потреби и слично проектираме врз делото.

За секое уметничко дело постои субјективна импресија која е секогаш условена од интрапсихичките процеси на спектаторот/восприемачот.
Затоа, кога се носи суд за истото треба да се запрашаме кои лични стравови, скриени потреби и слично проектираме врз делото.
Ада...
:toe:

Секое големо движење на земјата им го должи својот раст на велики оратори,а не на велики писатели.
Уште како младинец се убедив дека има две патеки до целта.
Длабокото чувство на социјална одговорност,насочено кон создавање подобри услови за развој на нашето општество,во комбинација со цврстата решеност да се уништува се што е штетно.

Овие мисли...можеш да погодиш чии се?
Ќе ти помогнам,нормално.
Уметник е.
И е австриец роден во Браунау на Ин.

Трн дај раскажи во неколку реченици шо си напишал во првиот пост горе.Ме мрзит да читам.:helou:

Трн дај раскажи во неколку реченици шо си напишал во првиот пост горе.Ме мрзит да читам.:helou:

SOBIRA,SOBIRA,SOBIRA...PUKA,PUKA,PUKA, PIE PIVO,.......PIE PIVO, pa malku od toa skarata kaj zlate...pa......................odi na kurs za gotvaci u Scheweningen......odprilika toa :).............AMATER :)..klasika za MKD....
.....ako nemas soodvetna svicarska diploma.....

Ада...

Секое големо движење на земјата им го должи својот раст на велики оратори,а не на велики писатели.
Уште како младинец се убедив дека има две патеки до целта.
Длабокото чувство на социјална одговорност,насочено кон создавање подобри услови за развој на нашето општество,во комбинација со цврстата решеност да се уништува се што е штетно.

Овие мисли...можеш да погодиш чии се?
Ќе ти помогнам,нормално.
Уметник е.
И е австриец роден во Браунау на Ин.
Браво за уметникот.

Патем, кажал нешто што се поклопува со суштината на текстот на темава,конкретно, цитирам:

"...насочено кон создавање подобри услови за развој на нашето општество,во комбинација со цврстата решеност да се уништува се што е штетно."

Браво за уметникот.

Патем, кажал нешто што се поклопува со суштината на текстот на темава,конкретно, цитирам:

"...насочено кон создавање подобри услови за развој на нашето општество,во комбинација со цврстата решеност да се уништува се што е штетно."
Кога викам јас дека сте на грешен пат...
што Цонцрете вика дека завршувал у Шевининген,а јас мислам дека тоа ...е искрено,од подобрите опции.
Уметникот е Хитлер.
Меин Кампф,глава 2,Училишните години во Виена.
Наградно прашање.
Што е штетно за едно општество?
:baeh: :pos:

што Цонцрете вика дека завршувал у Шевининген,а јас мислам дека тоа ...е искрено,од подобрите опции.
Уметникот е Хитлер.
Наградно прашање.
Кога викам ја дека слабо се капира иронија и сарказам...

Него, одговор на прашањето:
Комуњари:vozbud:

Уметникот е Хитлер.
Наградно прашање.

Токму затоа и “Дуче“ му се восхитуваше.

Da ne beshe Amerika nemashe da postoi Francuski Jazik no eve kako i sekogash go unishtija blirijantniot plan na Adolf.

Samo za potsetuvanje on imashe dvajca verni drugari Himmler i Gebels edniot minister na ss drugiot minister za propaganda

Da ne beshe Amerika nemashe da postoi Francuski Jazik no eve kako i sekogash go unishtija blirijantniot plan na Adolf.

Samo za potsetuvanje on imashe dvajca verni drugari Himmler i Gebels edniot minister na ss drugiot minister za propaganda
Со тешки куршуми ги гаѓаш...
Нема да разберат каква е таа артилерија.

А иначе...одамна не сум посакал да слушам 2pac.
И вечерва ќе мора да чујам две-три песни пред спиење...
Ваљда Changes,I Ain`t mad at cha,Can`t see me...Fuck `em all.

Respect.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom