2 или 4 (3 или 5) врати?

• Креатор на темата Креатор на темата party bracker
  • Време на започнување Време на започнување

Што ви се допаѓа повеке 2/3 или 4/5 врати?

• 2/3

Гласови: 22 43,1%
  • 4/5

Гласови: 29 56,9%

• Вкупно гласачи
    51
Sega za sega 2 vrati. Dur sme mladi vaka, bez deca bez nisto haha posle ajde tepaj se :D:D:D
!!BMW Z4!!

Kola so 2/3 vrati izgleda mnogu podobro po stegnato posportski i podobar dizajn ima ama so 4/5 vrati se podobri zatoa sto poednostavno se vleguva nazad bez mnogu komplikacii i vitkanje.

Колите со 3 врати изгледаат многу по складно и истите се постабилни и истите пружаат поголема безбедност бидејќи имаат покрута шасија од 5-вратните.

Мене лично секогаш повеќе ми се допаѓал моделот со 3 врати од иста марка нема врска што мора да станувам за некој да влезе позади. Единствено би трпел кола со 5 врати ако позади има "бричени" врата т.е. нема брави и се отвара на копче

Спортско кабрио со 2 врати:vozbud:

ferrari-f430-spider.jpg

Досега освен Фиќото кое беше со 2 врати, друга таква кола не сме имале. Од него немам некои големи сеќавања, па не можам ептен да коментирам. Исто и од Џетата не се сеќавам најдобро.

После дојде Махиндрата, седиш високо, прегледно е, а и кровот е висок. По 6-7 години земавме Астра караван, а од пред 8 месеци и Пежо Партнер. Навикнат сум на каравани, долги лимузини, и секако 4/5 врати :) Многу ми е чудно кога ќе седнам во некое такси, Цитроен Ц3, Пежо 206.... Едноставно не сакам мали коли, се возев до ПП и назад со Ланос, абе тоа мизерија од кола! Исто и Акцент, мислам дека кровот ќе се „сруши“ врз мене од што е тесно :) За задните седишта да не праам моабет.

Преферирам комотни и просторни автомобили :smir: Сепак има коли шо ми праат мерак со 2 врати, да речеме А3...

Najgolema mana na avtomobil so 2(3) vrati e toa sto na sekoj treba da mu stanuvas no golema prednost e izgledot
2002-bmw-m3-csl-concept-copy.jpg
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

2/3 radi cvrstinata na shasijata na avtomobilot.Kolku poveke vrati tolku e poraskltena kolata i ima pomal vek :smir:

БМВ 3 купе или Ауди А5 би сакал со 3 врати.Да не зборуваме за суперспортските научна фантастика ми е тоа. Останатото од колите, да се мачи некој позади да седне и слични глупости, кога може ко господин да си отвори врата и да влезе мене ми е глупо.:toe:

4/5 едно RS6 како би ми дошло

па повеќе сакам 4\5 врати онака поубаво ми е ако е 2\3 зафркнато е треба да стануваш ако сака некој да седне позади :) а исто овие 2\3 постегнати се некако поспортски изгледааат

поубави се, постабилни се оние со 3 врати. ама, таква кола само во случај да е втора,трета итн =)
за прва кола, секако со пет врати =)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom