Eve ke probam da ti dadam pointeresen odgovor,pa ti probaj izvleci ja poentata(se nadevam nema da izvadis pogresna,no razmislsi dobro):-" Nekoj covek,otisol na frizer,da si ja sredi kosata.Razgovaral so frizerot na mnogu temi,megu koi se nasla i religijata.Frizerot mu kazal na covekov deka toj ne veruva vo Boga,i mu rekol:-"Koga Bog bi postoel,togas ne bi postoelo tolkavo stradanje na svetov,bolesti,taga,elmentarni nepogodi.Dovolno e da izlezes na ulica za da sfatis deka Bog ne postoi"....Covekov,koj,patem,bil vernik,ne mu dal nikakov odgovor na frizerot,premolcel.Koga mu platil na frizerot za uslugata,trgnal da si odi.Izlegol nadvor,i se vratil po 10min.Vlegol vo frizernicata,i mu rekol na frizerot:-"EJ,znaes sto?FRIZERITE NE POSTOJAT!"i Ovoj frizerot mi vika:-"E kako ne postojat,samo sto bese ti kaj mene,ti ja sisav kosata!"Covekov vika:-"A,ne,sega samo sto izlegov na ulica,vidov tolku nesredeni luge,neisisani,prljavi.....KOga frizerite bi postoele,NE BI NI POSTOELE NESREDENI LUGE NIZ ULICITE".....Sega probaj,izvleci nesto od ova,ako sakas,prasaj me pak,ke ti kazam uste nesto...pozdrav