Дали би ги смениле своите родители?

• Креатор на темата Креатор на темата Емкаа
  • Време на започнување Време на започнување
Мајка ми е health freak, напорна, досадна, премногу загрижена, ме тера да јадам грди здрави работи, секогаш поставува премногу прашања, сака да се да биде по нејзино, љуби да ме прашува за интимни работи и ме тера да се избањам најмалце 2ипол саата пред да искочам. :pos:

Татко ми е понекогаш живчан, понекогаш несериозен, секогаш неодговорен кога нешто ќе се договориме, често му се случува да не ги исполнува ветувањата, преокупиран е со работа и малку време во денот поминувам со него.

Ама мој си се, ме родиле, ме сакаат, ми овозможуваат се што ми треба, се што ќе посакам а е во нивни можности, тука се за мене и не би менувала за ништо на светот. :)

Ама мој си се, ме родиле, ме сакаат, ми овозможуваат се што ми треба, се што ќе посакам а е во нивни можности, тука се за мене и не би менувала за ништо на светот. :)
Со овие зборови се е кажано, па кој би сакал да ги смени родителите?

Не би ги сменила во никој случај,зашто поарни не верувам дека ќе најдам.:)

Марио: Уффф....(проверува да не го гледаат родителите, па пишува на тастатурата)...да да би ги сменил

Во никој случај, за ништо на светот :nenene:

НИКОГАШ НЕМА ДА ГИ СМЕНАМ .. ЗА НИШТО НА СВЕТОВ . Тие Ме НауЧиЈа Се што Треба Да Знам , Тие се Секад Тукаа За Мене и Незз Што Да Се Деси Нема Да Ги Сменам ..
Иако Некад Ме Нерфираат ,Сепааак Ги Сакаам <3

НИКОГАШ НЕМА ДА ГИ СМЕНАМ .. ЗА НИШТО НА СВЕТОВ . Тие Ме НауЧиЈа Се што Треба Да Знам , Тие се Секад Тукаа За Мене и Незз Што Да Се Деси Нема Да Ги Сменам ..
Иако Некад Ме Нерфираат ,Сепааак Ги Сакаам <3
Да Да НиТу ЈаС нЕ Би Ги МеНаЛ НиКоГаШ...

абе стварно како мојш вака да пишиш жити све...

Иначе...ако мојот нов татко е бил гејтс... може и да подразмислам...:baeh:

мама нееееееее! а за тато ќе размислам.. =)))

вааааат ? Што да не луд сум да си менувам родители.. колку и да ме нервираат и да ме тераат да учам, неможам да ги сменам ! :)

Зависи што кој ќе понуди:baeh:
Се разбира дека не, мене ми е глупо тоа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom