Дали би ги смениле своите родители?

• Креатор на темата Креатор на темата Емкаа
  • Време на започнување Време на започнување
Не би ги сменил. Јесте да ме неривираат понекад и се ама не би ги мењал.

Помисли дали тие би те смениле тебе кога би можеле и ако мислиш дека тие се кадарни да те сменат тебе, епа тогаш смени ги за поарни, само кај ќе ги најдеш, веројатно таткото и мајката на најдобрата другарка дека и даваат излез до 11 наместо до 10 и пол ? И зошто мислиш дека би биле поарни од твоите, само заради тоа? И гарант не ти било до филмот, филмот само го поткопал она што требало, она што тлеело во тебе и ти ја разбудил желбата да ги смениш... остави ги тие се, има и една поговорка Емке и таа вика: "пријателите сам си ги бираш родителите не" и во право е какви се такви се тие се, научи се на живот со нив, ако ништо друго ќе мораш, 14 години си, ќе ги гледаш уште дооолго време... и немај мака не полудуваш само пубертетски маки ти се овие... ќе имаш и ти излез до 11 :wink:

за излез имам, ама не стварно. Не велам јас дека би ги сменала, си ги сакам најмногу од се на светов,ама ми се погоди филмот ко го гледав, другиот ден една другарка викаше за тоа, пошо стварно не знам како ГОспод им дал на тие луге ( нејзините родители ) да имаат деца. Тешко нејзе, таа си знајт. Таа би ги сменала... ама јас не

O, да, секако. *оди да ја моли мама да и купи братче од Џони Деп*

kolku i da se rasprvame so niv kolku i da ne nerviraat sepak nikogas ne bi si gi smenila kako i site drugi, pretpostavuvam

хаха добро кажано од ПРОФЕСОРОТ

Нема шанса :) не ги мењам, нема потреба, топ се двајцата, нека се само живи и здрави и јака им душа што ме трпат :pos:

Ко мала и ја си фантазирав дека имам други родители кои нема да ме нервираат и ќе ми одат по ќејф... (:pos::pos: детски фантазии ) ама сега откако пораснав не би ги сменила за ништо. Супер ми се...

тоа е мојата најголема и нормално неостварена желба:toe::pipi:

За ништо на светов тоа не би го направила!!! Си ги сакам мама и тато :pipi:

Ne bi gi menuvala roditelite...ama se pocesto razmisluvam deka ne bi bilo loso da go smenam soprugot hehe...ako ne za stalno barem za vikend

Ни јас не би ги менувала..Зошто сигурна сум да имав други после толку глупости шо ги имам направено можда ќе ме оставеа некаде на улица..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom