A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
зошто ја неможам да се снајдам на овоа ресиверов...пред некоја недела ми го наместија,Topfield црн е...исклучив и од струја и пак ги нема...а во менито неможам да му се снајдам да му ебам :eek:

Кога викаа луѓево "Само спортклуб сакаме" овие изглеа озбилно сватиле.
Сеа само тие 2 канали ги иам, на другите нешто "Card problem -check card" ми покажува на сред екран:D
Чаре некое?

Кога викаа луѓево "Само спортклуб сакаме" овие изглеа озбилно сватиле.
Сеа само тие 2 канали ги иам, на другите нешто "Card problem -check card" ми покажува на сред екран:D
Чаре некое?
Е ова ти се буквалисти бре :)

Не им се верува ни на нив дека ги ставија каналиве, видно потресени се.

не се они ко Т-хоме , 10 дена однапред неограничен интернет ова она ,нешто невидено само се рекламираа, и пак 300гб бе им даваат, слепци невидени. :D

не се они ко Т-хоме , 10 дена однапред неограничен интернет ова она ,нешто невидено само се рекламираа, и пак 300гб бе им даваат, слепци невидени. :D

Хахаха со таа политика на фер користење го отекоа :D Во 2012 година да има лимит па и уште некој да го оправдува тоа не можам да сфатам. :)

Што се тиче мене, доста е и ова. Само уште да бувнат и македонски превод на Тринг каналите, одлични се, али се со албански превод :LOL:
Тринг се албански канали, не верувам дека ке пуштат превод.

Пазите сценарио пуштија спорт клуб од кога завршија сите првенства ќе има летово и на есен пак да ѓи скинат е тек тогаш ќе има смеење :)

Е добро де, пак ќе почнат во август првенствата, не бегаат нигде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom