I WISH U GONNA FUCK ME TONIGHT......... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе си носев патики ја.
Aceva напиша:Рожбичето мое машко, пред некое време, ме проследуе - скоцкана за излаз:
"Мамо, ти уопште не личиш на пеесгодишна жена." :shock: :shock: :shock:
Ваљда е комплемент, јебем ли га? А триес, а четриес, а пеес, шта зна дете...
Кој ти го дал овој комплимент?OBDN напиша:Ja mislam deka ovde pocna da se rezira film![]()
divine напиша:Aceva напиша:Рожбичето мое машко, пред некое време, ме проследуе - скоцкана за излаз:
"Мамо, ти уопште не личиш на пеесгодишна жена." :shock: :shock: :shock:
Ваљда е комплемент, јебем ли га? А триес, а четриес, а пеес, шта зна дете...
![]()
![]()
![]()
Норамално дека е комплимент, очигледно сакал да ти каже колку си уствари типка со еден збор :wink:
А кога сме кај комплиментите на кого личите ... еден мој другар стандард ми кажува како имам усни слични на од Анџелина Џоли ... нормално дека многу си го сакам истиот![]()
![]()
![]()
Ааа, ќе потражиш ти кругче со бастумчево, кај и да е! :evil: :wink:StenmarC напиша:Инаку Ацева, стварно не изгледаш за 50годишна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aceva напиша:Ааа, ќе потражиш ти кругче со бастумчево, кај и да е! :evil: :wink:StenmarC напиша:Инаку Ацева, стварно не изгледаш за 50годишна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Во некоја претходна тема, во подфорум љубов и секс некој од кајганџиите спомна дека жените имаат во очите x-ray googles.gerard напиша:Дечко вози веспа со кацига на него
Група девојки
- лелеее колку е убав дечково
:zid: :zid: :zid: