V
Vlad II Draculea
Гостин
Aj vaka sega da pocnam... Vo Francija, Belgija, Germanija... i tn... seto toa sto se slucuva poteknuva od Muslimanskite grupi vo ovie drzavi (taka barem ovde slusam na vesti)... I pred kukite na site muslimanski grupi ovde(Salzburg) ima zacestena kontrola na policija... A koga gi gledav snimkite od francija i germanija...jasno izjavuvaat deka se muslimani i zborot "JIHAD" se upotrebuva ne kako vtor tuku kako tret vo sekoja recenica... Avatarot mozebi e "jeziv" no zosto... inace ne veruvam nitu vo drakuli nitu vo demoni "Vlad II Draculea" bil vernik vo boga... samo sto imal mnogu losi zakoni za sekoj prekrsok.. inace da se vratam.. Vo svetov postojat 36%hristijani..(katolici, protestanti i pravoslavni)...drugite 30% se muslimani i ostanatite (da ne gi naveduvam)... E sega za nasiot "gospod" se veli "Блажени се чистите по срце зошто тие ќе го видат Бога." za Muslimanskiot se veli (ponistete se sto e ostanato zatoa sto sum jas vistinskiot)...(lol)... Inace ne moze da se rece deka sum ateist posto veruvam, veruvam samo vo samiot sebe(i deka bez moj interes nekoja bozja sila ke mi pomogne, ama ic ne mi se veruva)... taka da jas ne sum protiv nikoe veruvajne... samo sum protiv ova ZALUDNO barajne po nepostoeckoto.. i site tie gluposti napisani vo "bozjite knigi"(napisani od covek)...(i najinteeresno e se e vo idno vereme.. napravi go ova pa KjE ME pronajdis)...vo moj prevod.. potrosi go zaludno zivotot za da mozes mirno da ja dozivees smrtta...