Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли да ве замолам да ми дадете бизнис план за основање на својата компанија....Итно ми требаааа!!!!!! Фала однапред :)))))

Ми треба проектна по Финансиско сметководсво за МСС 7 - извештај за парични текови? Ако има некој готова семинарска или материјал би го замолила да ми даде :). Фала однапред :D

Ми треба материјал за ФИЛИП 2 МАКЕДОНСКИ...
пратете на профил кај мене многу е несредена темата
фала однапред

zdravo dali ima nekoj materijali na tema IN-VITRO oplotoduvanje od nekoi kngi ili od net potrebno mi za maturska rabota ve molam ako ima nekoj neka mi napravi usluga mnogu ke mu bidam blagodaren :))
fala odnapred :D

помош луге ... ми треба проект за кислород за утре... кој помогне добива се што посака ... фала однапред

Нешто за окупацијата на Франција во Втората светска војна? Ептен малку ми треба, 1-2 страни.

Треба да изработам проект на тема "Криминално однесување на младите", но не можам да најдам податоци никаде :/ Ако може некој да ми помогне??

Итно ми треба материјал за проектна '' Подготовките на големите сили пред почетокот на втората светска војна '' или пак некој ако има готова проектна или слична на оваа да ми даде .... Благодарам многу !!!

Drugar4inja:),slucajno da ne imate nekoja seminarska na edna od ovie temi FUKNCII NA MENADZMENTOT VO OBRAZOVANIETO,MENADZMENTOT KAKO PROFESIJA,MENADZMENTOT SO OSNOVNITE UCILISTA,USPESNOST NA MENADZMENTOT VO OBRAZOVANIETO,ZNACENJE NA MENADZMENTOT ILI FAKTORI NA MOTIVACIJA,ili neso slicno,blagodarime odnapred:):):)))))

Zdravo.Da go zamolam nekoj dokolku ima nekoj tekst za dramata.Mi treba opsto nesto.Po moznost da e malku pogolem tekst.Odnapred Blagodaram

Zdravo.Da go zamolam nekoj dokolku ima nekoj tekst za dramata.Mi treba opsto nesto.Po moznost da e malku pogolem tekst.Odnapred Blagodaram
Прочитај си го текстот. Немаш наведено која драма. :pos: Срамота, а бараш помош.

п.с. Порано помагав, ама сега поретко.

Проектна на тема `Развиток на мал бизнис`?

Во замена давам проектна на тема `Микроконтролер PIC16F887`, и уште 7-8 други од `Развојна психологија`, `Литература за деца`, `Социологија`, `Филозофија`, шо ми се наоѓаат низ дома.

Благодарам однапред.:)

Има некој пример како треба да ја направам ова проектната задача што ни е за крај година. Инаку ми треба само пример оти тешко некој да ми најде за сообраќајно проектна.
Кој има ке му бидам многу благодарен !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom