Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Да не има некој нешто за РМ и евроинтеграциите ? Итно е !

Може некој да ми каже вежби на рипстол?
Може и некоја страна на аглиски, јас неможам да најдам ништо
ПОМАГАЈТЕ

ми треба помош за да направам проект на тема "Организациони методи на продажба"
ако некој може да ми погне нека постира некој линк

Фала однапред

Zdravo. Dali mozete da mi pomognete. Dali nekoj ima seminarska za nekoj vid komunikacija, primer: politicka komunikacija, komunikacija megu mazot i zenata....
VE MOLAM ZA POMOSSS. HITNO E !!!
VI BLAGODARAM

Здраво, ќе може некој да ми напише нешто за банките и нивната улога во претпријатијата? За проектна ми е :$ фала однапред

Ми треба помош за проект по психологија "Правилно воспитување на децата, примарна задача на родителите", ако му се наоѓа на некој нека дава:) Ако знае некој каде можам да најдам за ова поопширно нека пише т.е секаква помош е добредојдена.

Ми треба помош окулу проектна математика...

Имам избор осна или централна симетрија,или нешто сосема друго :) предлози?

Ми треба проектна по Историја за .... ,,ПОДГОТОВКИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ СИЛИ ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА'' ако има некој ве молам нека ми прати на bobi_pkv@yahoo.com

Благодарам однапред !!!

--- надополнето ---

Ми треба проектна по Историја за .... ,,ПОДГОТОВКИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ СИЛИ ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА'' ако има некој ве молам нека ми пише

Благодарам однапред !!!

Ако некој има проектна за поим, суштина и видови трошоци, или општо за трошоци, итно ми треба? фала

Ако може некој проект за Бензини, 8-10 страни. Ептен ми треба, благодарам однапред!

Ako moze nekoj proekt so naslov "Zivotot i deloto na Nikola Karev". Ako ima nekoj nesto neka prate no da ne e od wikipedia bidejki toa e malko. Hitno e. Treba mi za proekt za matura a ne mozam da najdam materijal. Fala unapred.

Дали некој можеби има нешто од областа на физиката за Доплеров Ефект??

Однапред Благодарам

Правам проектна задачо по историја и тема ми е : Животниот пат на Александар 3 Македонски. Доколку знае некој кои книги може да ми помогнат или ако има некои материјали би му бил благодарен ако ми ги каже. Каков метод треба да применам при пишување на проектната ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom