Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување
Член од
30 ноември 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Може ли да ве замолам да ми дадете бизнис план за основање на својата компанија....Итно ми требаааа!!!!!! Фала однапред :)))))

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
Ми треба проектна по Финансиско сметководсво за МСС 7 - извештај за парични текови? Ако има некој готова семинарска или материјал би го замолила да ми даде :). Фала однапред :D

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Ми треба материјал за ФИЛИП 2 МАКЕДОНСКИ...
пратете на профил кај мене многу е несредена темата
фала однапред

Член од
1 јуни 2010
Мислења
17
Поени од реакции
0
zdravo dali ima nekoj materijali na tema IN-VITRO oplotoduvanje od nekoi kngi ili od net potrebno mi za maturska rabota ve molam ako ima nekoj neka mi napravi usluga mnogu ke mu bidam blagodaren :))
fala odnapred :D

Член од
10 мај 2010
Мислења
5
Поени од реакции
1
помош луге ... ми треба проект за кислород за утре... кој помогне добива се што посака ... фала однапред

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.624
Нешто за окупацијата на Франција во Втората светска војна? Ептен малку ми треба, 1-2 страни.

Член од
5 март 2011
Мислења
18
Поени од реакции
0
Треба да изработам проект на тема "Криминално однесување на младите", но не можам да најдам податоци никаде :/ Ако може некој да ми помогне??

Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
Итно ми треба материјал за проектна '' Подготовките на големите сили пред почетокот на втората светска војна '' или пак некој ако има готова проектна или слична на оваа да ми даде .... Благодарам многу !!!

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Drugar4inja:),slucajno da ne imate nekoja seminarska na edna od ovie temi FUKNCII NA MENADZMENTOT VO OBRAZOVANIETO,MENADZMENTOT KAKO PROFESIJA,MENADZMENTOT SO OSNOVNITE UCILISTA,USPESNOST NA MENADZMENTOT VO OBRAZOVANIETO,ZNACENJE NA MENADZMENTOT ILI FAKTORI NA MOTIVACIJA,ili neso slicno,blagodarime odnapred:):):)))))

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Zdravo.Da go zamolam nekoj dokolku ima nekoj tekst za dramata.Mi treba opsto nesto.Po moznost da e malku pogolem tekst.Odnapred Blagodaram

T

Tetro

Гостин
Zdravo.Da go zamolam nekoj dokolku ima nekoj tekst za dramata.Mi treba opsto nesto.Po moznost da e malku pogolem tekst.Odnapred Blagodaram
Прочитај си го текстот. Немаш наведено која драма. :pos: Срамота, а бараш помош.

п.с. Порано помагав, ама сега поретко.

I

Intex

Гостин
Проектна на тема `Развиток на мал бизнис`?

Во замена давам проектна на тема `Микроконтролер PIC16F887`, и уште 7-8 други од `Развојна психологија`, `Литература за деца`, `Социологија`, `Филозофија`, шо ми се наоѓаат низ дома.

Благодарам однапред.:)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Има некој пример како треба да ја направам ова проектната задача што ни е за крај година. Инаку ми треба само пример оти тешко некој да ми најде за сообраќајно проектна.
Кој има ке му бидам многу благодарен !

Kajgana Shop

На врв Bottom