Филолошки факултет - Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата JeCILaDy
  • Време на започнување Време на започнување
Koга подоцна?
Не знам, не ми кажа. А веќе имало ранг листа...
Ќе си чекам на нет, ич не ми се оди сега до факс... :kesa:
И не можам да сфатам зошто последни ги објавуваат резултатите на нет. Скоро сите факултети имаат објавено (освен економски, тие никогаш не ја обновуваат страната :pos2:)

И не можам да сфатам зошто последни ги објавуваат резултатите на нет. Скоро сите факултети имаат објавено (освен економски, тие никогаш не ја обновуваат страната :pos2:)

Електро на нет ги објавија уште истиот ден , правен касно синоќа ги ставија, а нашиве и економски не се замараат... Јест да на мене ми е на 20 минути пешки али не се замарам пошо нема да ми избегаат а плус се само прелиминарни ......

Ни медицина немаат ставено, иако ја имаат листата на факултетот.

Бтв, не гледам зошто прелиминарната листа не е важна, не верувам дека во конечната ке има некои промени.

Ни медицина немаат ставено, иако ја имаат листата на факултетот.

Бтв, не гледам зошто прелиминарната листа не е важна, не верувам дека во конечната ке има некои промени.

Јас верувам...Мислам дека во конечната ќе се убацат националностите...

Леле не ми се верува дека уште нема... :pos2::pos2::pos2: Бог да чува.

Епа драги мои....јас примена сум!:pipi: Ух конечно по толку неизвесност. Од 30, пријавени биле 24 и нормално сите сме примени. Јас сум 21, за еден не сум во приватна квота :uvo:. Али ај, битно е дека сум примена. Ухуу нека дојде побрзо 1 Октомври :vozbud:

Има резултати на интернет?

И планираат ли воопшто да ги стават? :uvo:

Jaс сум 28-ми од 120... А требаше да примаат 20 со 20...Италијански и книжевност...
Па ,се надевам дека ќе ја прошират квотата...Нема ваљда 80 души да избацат или пренасочат на друг јазик...

Јас сум 54 од 108 на превод и толкување-англиски и ако ова остане вака до петок значи дека сум примена во државна квота ... :vozbud::toe:

Абе луѓе, ај ако сака некој нека ископира листа од резултати за Англиски и книжевност, (ако имаат ставено нормално) мене не ми го отвара сајтот, не знам шо е работава :nesvest:

Епа драги мои....јас примена сум!:pipi: Ух конечно по толку неизвесност. Од 30, пријавени биле 24 и нормално сите сме примени. Јас сум 21, за еден не сум во приватна квота :uvo:. Али ај, битно е дека сум примена. Ухуу нека дојде побрзо 1 Октомври :vozbud:

Да се цитирам самата, во државна де..Од толку возбуда не знаеш ни што пишуваш :pipi:

ме интересира каков им беше распоредот на оние коа сега завршија втора на превод и толкување англиски.Нас во прва многу не шетаа насекаде земјоделски факултет,институт за македонски а најмалку на филолошки имавме предавања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom