Филолошки факултет - Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата JeCILaDy
  • Време на започнување Време на започнување
Леле кое чекање, цели 2 часа пред шалтери, пукнав од нервоза. Значи на 5 септември резултатите.
Туку ме интересира дали откако ги дадовте документите на шалтер ви дадоа ливче со број? Мене типката ми рече толку, слободна си, а не ми даде ништо. :icon_conf

И мене не ми дадоа бројче. Т.е на никој не даваа

Значи во ред е, по име и презиме ќе ги извадат резултатите. :)

Само кај нас не давале бројчиња за разлика од економски и правен каде што ми рекоа дека давале...

Ни мене не ми дадоа бројче....Али некако чудно ми изпогледа по документите си викам уште нешто ако ми фали и се убивам после толку чекање. Можда и сум попрајла муабет со некоја кајгаџијка додека чекавме :smir:

А јас замисли ја изгубив уплатницата таму во редицата на тоа буткање и ми вика не можам да ти ги земам документите без уплатница, па ајде пак по банки за да платам одново. Лудила! :nesvest:
За среќа после 2-3 часот попладне немаше гужва, веднаш влегов.

А јас замисли ја изгубив уплатницата таму во редицата на тоа буткање и ми вика не можам да ти ги земам документите без уплатница, па ајде пак по банки за да платам одново. Лудила! :nesvest:
За среќа после 2-3 часот попладне немаше гужва, веднаш влегов.

Тој шо седеше на вратата симпатичниот од ко влегов најде уплатница и името и презимето на глас ги кажуваше некоја Љубица, презиме не знам. И никој не се јави...дан беше ти таа? :smir: На еден па пред мене што беше на шалтер му вика не можеш да одиш на превод и толкување немаш два јазици учено...:nesum: греота се изначека сати за на крај јако да го сјебат

Тој шо седеше на вратата симпатичниот од ко влегов најде уплатница и името и презимето на глас ги кажуваше некоја Љубица, презиме не знам. И никој не се јави...дан беше ти таа? :smir:

:uvo: Мојата е, само јас изгубив уплатница, Ѓургица кажал ама не слушнав никој да вика, ја барав после откако се расчисти гужвата и никаде ја немаше, како земјата да ја голтна. Ама ај памет за друг пат да внимавам повеќе.
А ти кои јазици ги избра? Правев муабет таму со битолчанки околу мене може и сме се виделе. :)

Инаку многу конкуренција на англиски и италијански годинава, се испотепаа кој да влезе.

:uvo: Мојата е, само јас изгубив уплатница, Ѓургица кажал ама не слушнав никој да вика, ја барав после откако се расчисти гужвата и никаде ја немаше, како земјата да ја голтна. Ама ај памет за друг пат да внимавам повеќе.
А ти кои јазици ги избра? Правев муабет таму со битолчанки околу мене може и сме се виделе. :)

Инаку многу конкуренција на англиски и италијански годинава, се испотепаа кој да влезе.

Глува сум, кај ми се слушна Љубица, ама ај по 3 сати чекање се е можно :uvo: Да ептен имаше за италијански и англиски особено за англиски ко ќе речеше ко оси се туркаа сите:) Инаку јас одбрав германски и англиски превод и толкување. Ти?

Глува сум, кај ми се слушна Љубица, ама ај по 3 сати чекање се е можно :uvo: Да ептен имаше за италијански и англиски особено за англиски ко ќе речеше ко оси се туркаа сите:) Инаку јас одбрав германски и англиски превод и толкување. Ти?

Македонска книжевност со македонски јазик. :)
Не зедов странски јазици, не одеа во комбинација со ова.

Абе луѓе од кога почнуваме со факс ние бруцошите знае некој? јас имам слушнато две варијанти до сега : некој вика на 1ви октомври друг на 15 септември.....
ај нека каже некој што знае....
merci d'avant....

Од 1 октомври почнуваме, на 15/16 септември е втор уписен рок.

ДОБРО БЕ, КЕ ИМА ЛИ РЕЗУЛТАТИ НА ИНТЕРНЕТ ОД ФИЛОЛОШКИОВ ИЛИ КЕ НЕМА?ДА ТИИБАМ 21 ВЕК СО КОМПЈУТЕРСКИ НЕПИСМЕНИОТ СВЕТ:bip::pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom