Филолошки факултет - Скопје

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Koга подоцна?
Не знам, не ми кажа. А веќе имало ранг листа...
Ќе си чекам на нет, ич не ми се оди сега до факс... :kesa:
И не можам да сфатам зошто последни ги објавуваат резултатите на нет. Скоро сите факултети имаат објавено (освен економски, тие никогаш не ја обновуваат страната :pos2:)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
И не можам да сфатам зошто последни ги објавуваат резултатите на нет. Скоро сите факултети имаат објавено (освен економски, тие никогаш не ја обновуваат страната :pos2:)

Електро на нет ги објавија уште истиот ден , правен касно синоќа ги ставија, а нашиве и економски не се замараат... Јест да на мене ми е на 20 минути пешки али не се замарам пошо нема да ми избегаат а плус се само прелиминарни ......

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Ни медицина немаат ставено, иако ја имаат листата на факултетот.

Бтв, не гледам зошто прелиминарната листа не е важна, не верувам дека во конечната ке има некои промени.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ни медицина немаат ставено, иако ја имаат листата на факултетот.

Бтв, не гледам зошто прелиминарната листа не е важна, не верувам дека во конечната ке има некои промени.

Јас верувам...Мислам дека во конечната ќе се убацат националностите...

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Леле не ми се верува дека уште нема... :pos2::pos2::pos2: Бог да чува.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Епа драги мои....јас примена сум!:pipi: Ух конечно по толку неизвесност. Од 30, пријавени биле 24 и нормално сите сме примени. Јас сум 21, за еден не сум во приватна квота :uvo:. Али ај, битно е дека сум примена. Ухуу нека дојде побрзо 1 Октомври :vozbud:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Има резултати на интернет?

И планираат ли воопшто да ги стават? :uvo:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Jaс сум 28-ми од 120... А требаше да примаат 20 со 20...Италијански и книжевност...
Па ,се надевам дека ќе ја прошират квотата...Нема ваљда 80 души да избацат или пренасочат на друг јазик...

К

Кики.

Гостин
Јас сум 54 од 108 на превод и толкување-англиски и ако ова остане вака до петок значи дека сум примена во државна квота ... :vozbud::toe:

Член од
3 септември 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Абе луѓе, ај ако сака некој нека ископира листа од резултати за Англиски и книжевност, (ако имаат ставено нормално) мене не ми го отвара сајтот, не знам шо е работава :nesvest:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Епа драги мои....јас примена сум!:pipi: Ух конечно по толку неизвесност. Од 30, пријавени биле 24 и нормално сите сме примени. Јас сум 21, за еден не сум во приватна квота :uvo:. Али ај, битно е дека сум примена. Ухуу нека дојде побрзо 1 Октомври :vozbud:
Да се цитирам самата, во државна де..Од толку возбуда не знаеш ни што пишуваш :pipi:

Член од
4 септември 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
ме интересира каков им беше распоредот на оние коа сега завршија втора на превод и толкување англиски.Нас во прва многу не шетаа насекаде земјоделски факултет,институт за македонски а најмалку на филолошки имавме предавања.

Kajgana Shop

На врв Bottom