Пеење

• Креатор на темата Креатор на темата *eLeNa*
  • Време на започнување Време на започнување
и на пијано и на трезно пеам море крајот не мис е фаќа , кафанска ... пјевачица хахахахах

..увек пеем...увек се дерем...пиштим..рика..крекам...хихих..мн сакам да пеем рок баладе бре и мн сакам да пеем од вајтснејк и од стилхарт...и од роксет...ама не сум надарена бре ко нив штета..:wink:

..увек пеем...увек се дерем...пиштим..рика..крекам...хихих..мн сакам да пеем рок баладе бре и мн сакам да пеем од вајтснејк и од стилхарт...и од роксет...ама не сум надарена бре ко нив штета..:wink:

Kao da ne mozhese da gi smenis Alt+shift i na latinica da gi napisis iminjata od bendovite ebate.

Ko za mene:
Porano Vade Nekoi skrimovi posle toa pocnav na Black Metal Vokali da se orientiram i samiot mozam da se pofalam deka imav dobar glas.
Ali si eba majkata se koa se rascuriv cigari,alkoholot malce deluvashe ojde glasot.

Kao da ne mozhese da gi smenis Alt+shift i na latinica da gi napisis iminjata od bendovite ebate.

Ko za mene:
Porano Vade Nekoi skrimovi posle toa pocnav na Black Metal Vokali da se orientiram i samiot mozam da se pofalam deka imav dobar glas.
Ali si eba majkata se koa se rascuriv cigari,alkoholot malce deluvashe ojde glasot.

Благодарение на тоа што навреме се откажав од Цигари сега боље ми е гласот , иако не за секој стил на музика ал бар за скримови топ е :)

mnoooOOOoogu peam dodeka se tusiram ili igram nekoja igricka
I kiss the girl.....-vo posledno vreme mi vleze vo glava:pipi:

За „Пеење“ сум изгорен..Се во себе си пеам песнички:smir:

Не сум по пеењето ко раштимана гитара сум.
Вака само у себе да не се резилам.:)

THE NEW PRIEST

Father O'Malley, the new priest is nervous about hearing confessions, so he asks the older priest to sit in on his sessions. The new priest hears a couple of confessions, then the old priest asks him to step out of the confessional for a few suggestions.The old priest suggests, "Cross you arms over your chest, and rub your chin with one hand." The new priest tries this.wow goldThe old priest suggests, "Try saying things like, 'I see, yes, go on, I understand and how did you feel about that?" The new priest says those things.The old priest says, "Now, don't you think that's a little better than slapping your knee and saying 'No shit! What happened next" warhammer gold world of warcraft gold wow power levelinghttp://www.mmoinn.com

Сум пеела и пеам ама никогаш не сум задоволна со мојот глас - Пред 1 недела учествував на фестивал, плејбек пеевме(направен гласот во студио) и пак не сум задоволна од мене ... Никогаш нема да бидам !!!

Требаше да бидам певаљ во една група која ни од далеку не личеше на тоа што сакаат да го свират (брутал дет метал), меѓутоа можеше да се среди тоа. Запеав нешто на суво (To Dream Of Ur - за тие што знаат), ама многу брутал ми бил гласот.

Обожавам да пеам нормално, се будам со пеење, ко ке се капам и пред легнување. Цел ден во пеење ми поминува, со оглед на тоа дека и со пеење се занимавам. Многу убава работа за искажување на сопствените емоции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom