Пеење

• Креатор на темата Креатор на темата *eLeNa*
  • Време на започнување Време на започнување
Многу сакам да пеам.И пеам по дома, ама не ме бива.Си пеам за мене само, не сакам некој да ми го слуша завивањето:)
и јас исто:pipi: Колку и да сакам убо да пеам моите гласни жици не ми го доволуваат тоа, но кога сум сама дома обавезно

Јас пеам пред тест да правам. И некад дома кога сум расположен (ТУРБО ФОЛК КАЈ МЕНЕ ДОМА Е ЗАБРАНЕТО, може само нормална музика:))

Пеам дур возам, и некад знам под туш да се заборавам и да изведам една мала оперета, за своја душа и за душа на комшијата над мене

како мала имав многу амбиции да станам пеачка, мислев и да се пријавам на М2, ама на една нова година пред 4-5 години кога во Парк пееше Владо Јаневски, ја пеев со него песната (Некогаш и негде) и тогаш слушајќи се себе и судејќи според коментарите на другите што ме слушаа мене, сфатив дека мојот сон бил залуден:kesa::pos2:

пеам...животна желба ми е соло пеење..у последно време се трескам по оперско пеење..ах коа ќе завршам факс,ќе пробам на соло пеење..мислам сакам да пробам..ќе видеме шо ќе донесе иднината

сакам да пеам и секако пеам ама само странски песни поретко македонски .. I Love Music:)

lalalalalalalala hahahahahaahaa lalalalalalalalalala hahaaahahahahahah lalalalal
(ROLF)

toa e mojata pesni4ka:pos2:

Пеам и секогаш пеам.
Дома се спремаат да ме исфрлат од дома ако продолжам да пеам по цел ден. :pos2::pos2::pos2:
Колку текстови знам и сама не сум свесна.Имам добиено и критики и пофалби за гласот, но воглавно се пофалби.Гласто дури сега ми се поправи и почна да ми се развива можеби од моето постојано пеење,бидејќи како мала имав многу слаб глас и не ме ни примија на музичко.:tapp::tapp:

Пеам дома , пеам на хор (опера), пеам во школскиот хор , пеам под туш и најбитно си пеам во група (метал).Секогаш пеам :pos2:

Пеам кога сум под туш и на концерти.

Скоро секогаш пеам,дома не ми обрнуваат толку внимание ама надвор,да.:icon_lol:
Знам да викнам повеќе отколку што треба,да ми се „испушти“ некој тон па да се зачудат сите што ме слушаат,ама не е до мене.:nesum:
Воглавно,сум добивала пофалби за гласот од роднини,до другарки,наставнички, но не успеале да ми го променат мислењето дека имам најобичен глас како и сите останати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom