Пеење

• Креатор на темата Креатор на темата *eLeNa*
  • Време на започнување Време на започнување
обично пеам некоја песна што цело време ми се врти во глава иначе вака не дека сум дупка во пеење

hahahah isto kako sestra mi ne znaj da pej ama rika ne e vazno so nema vrska od peenje :music4: aa jas pejam mn podobro od nea ama se sramam ....:kesa:aj jbg to e:P

Јас кога пеам како расипан касетофон сум:)....Ама сепак обожавам да пеам дома кога сум сама,а не дај боже да ми покажат микрофон некаде кога сум на свирка или на караоке одма го земам и пеам.И најповеќе ја пеам неко те има ночас..

Неостврена желба ми е да пеам во црковен хор. Ми има некој посебна енергија.

Во основно имав лудило професор шо беше толку загреан да не спрема за смотрите како да одиме на олимпијада, па од него сакале нејќеле сите научивме основни и многу битни работи. Башка искрено го заљубивме певањето, бидејќи овде-онде ни даваше да пееме и евергрини во наша преработка :) Најубавите денови во осмолетка!
Во основно музичко исто си пројдов одлично од тој но и од сите аспекти, мерак ми беше на секој час и настап со една сењорита која исто така навистина се грижеше како напредуваме.
Сега во средно типчето е катастрофа, па не добивам некое големо гласовно/хорско образование, у пополнување на празнината помагаат проектите и програмите шо ги одржуваме одвреме навреме.
Но хихих истата желба ја иам за црковниот, а навистина не знам зошто, мора да е енергијата:)

И јас многу сакам да пеамммм :music4:

Обожавам да пеам......хоби ми е...

Obozavam da peam i toa vo drustvo ili sama, gi imam skoro site CDs od Singstar za PS2 pa taka da koga ke uspeam da gi presramam prijatelite peeme site zaedno. Ne e bitno da imas perfekten glas nego da uzivas vo toa sto go pravis :aplauz:

Kako bese ona: Koj pee zlo ne misli!

Ух.. јас сакам да пеам, ама околината не ми дозволува... кога пеам тивко, се е океј, ама некад знам да се заборавам..имам слух, ама често фалширам, иако сум свесна за тоа.. еднаш на екскурзија се забораив у гласно пеење (тоа не сакате да го слушате верувајте..) и еден другар ми ја покри устата и ми рече:

- Нате, ај ние сме ти другари, должност ни е да те трпиме, ама помисли на малите животинки што живеат во шумичкава. Знаеш ли каков стрес доживуваат во моментов? Знаеш ли какви трауми ќе имаат нивните младенчиња? Тоа се мали, недолжни животинки.. Фор енималс сејк, заќути више еднаш!

Да пеам обожавам, ама сако кога сум дома.. Си пуштам било која песна, барам текст и си ја пеам песната:pipi:

Пеам, пеам, како не, морам за кондиција, пеам во бенд, па ми треба, а пеам кај стигнам, најмногу пред огледало, или кога вежбам, се занесувам дека сум на бина, земам некој спреј и го држам ко микрофон и забегувам. Хоби ми е , ама жал ми е што немам музичко образование за да ми биде професија

eee ubava tema..pa koj ne pee..site si peat nekoj si ima kvaliteti nekoj ne kao idese toaKoj pee zlo ne misli hoho:)) Sakam da peam i toa mnogu..me opusta toa..ne se falam dali znam ili ne..ostavm drugi da procenat pozdravce :pipi:

Некоја шо ќе ми затапкаТ во умов...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom