Пеење

• Креатор на темата Креатор на темата *eLeNa*
  • Време на започнување Време на започнување
Си пеам по дома редовно кога сум сам, и можам да кажам дека не пеам лошо. Во друштво не пеам, зашто срам ми е. Можда понекогаш ќе почнам да пеам кога ќе се поднапијам малце, али тогаш ми е сјебан гласот (ми се истенчува гласот од пиење), така да никој не ме слушнал во најдобро издание. А тие малкумина што ме слушнале во издание блиску до најдоброто, викаат дека добро пеам.

najcesto ko sum depresivna togas najmnogu peam sekako ljubovni pesni...a mn pat znaeme da se sobereme drustvo pa svirenje na gitara a drugite vo hor peeme zakon e probajte samo da imate nekoj da vi sviri ili pa nemora da sviri pusti PC i pejte :pipi:

Ic ne sakam da peam inaku mnogu slusam muzika :helou:

Obozavam da peam. Pa si zemam doma onoj mikrofon i si gu priklucam na kompjuterot i si se snimam:pos2:
Samo da mi dal gospod maaaalku podobar glas uste podobro ke bese:pos2:

Многу сакам да пеам.И пеам по дома, ама не ме бива.Си пеам за мене само, не сакам некој да ми го слуша завивањето:)

и јас си пеам дома кога слушам некоја песна си ја пеам ама никој да не ме слуша,ама не пеам лошо сите роднини ми викаа зошто не се запиша во музичко школо

Најчесто си ја пеам *Од умот се подизгубив за едно лично девојче*,
и не се контролирам се дерам на цел глас, и децава ја научија бога да чува и они сега пеат со мене у хор....:vozbud:

сакам да пејам...иам добар глас али немам добар слух...јбг сеа...да ѓи имав и двете пеач ќе бев :) иначе пејам само кога нема никој дома...пошто иначе ќе ме џитнат од тераса....а за потпевнување, си потпевнувам цел ден...

Пеам само кога се туширам. :)

Многу често пеам, ме расположува максимално...А во друштво ми треба малце подмачкување за да се опуштам и да се добие максимумот хаха

Јас сакам да пеам ама незнам и кога имаме музичко јас се дерам се заебавам :salut:

Па .. Си пеам од време на време , неретко се дешава и да скримам :)

пеам цел живот мој... по журки со другарите шо свират гитара... и така... по дома. иам глас да се пее, а под туш пеам све и свашта... особено народно

абе сите пејат
ама прашањето е дали знаеш да пееш и дали имаш убав глас за пеење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom