Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или во превод, сам можеш да си го одработиш. Одиш до Аутомобиле СК, нарачуваш браник во тон со твојата боја на каросеријата, кога ке дојде си го заменуваш и возиш Гранде пунто 2.![]()
на многу слики најдов само преправање на преден браник,така да(дали ќе го имаш) со или без фејслифт,малку значи:helou:
1) Овде ти треба заден дифренецијал
2) Преден диференцијал
Тојота
http://home.4x4wire.com/erik/diffs/
![]()
Е немаТоа фиќосакито немаше. Значи запчаник швајцоваа назад. Синџирот преку него и така го возеа
![]()
![]()
го имавме некаде порано... баш имав пишано дека е чиста копија на Опел Агила од зади и покрив...eve go i noviot chevrolet matiz/spark
![]()
![]()
![]()
Toa e Japoncite ja ukradoa od Germancite boxer tehnologijata koja e primeneta vo VW buba za prvpat i porsche... pozzСубару го представи првиот турбо-дизел боксер мотор во светот.
Еве како изгледа, а ако сакате да видите како работи, еве ви и . Добро се гледа како работи не само моторот, туку и турбото и интеркулерот.
![]()
![]()
Баш ме интересира каков звук се добива. Од Субару велат дека намалено е тресењето во споредба со линиските мотори, и има понизок центар на гравитација, што доведува до поголема стабилност во свиоците.
Што чудо ќе е ова?!?!?Личи малце на првата бугарска кола
![]()
![]()