Во центар со Васко Eфтов

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
јас ќе кажам само да намалиме малку со гледање теливизија гледам само ни се перат мозоците,немам сол да си фрлам во очите а пред тв ќе седам и ќе чекам некој да ми го подаде:smir: мислете малку на себе.

Навистина Тамарче. А тоа најубаво го осетија Битолчани...кога Бранко и неговата мафија, им ги собра сите пари на битолчани преку ТАТ...
za tat i sami se krivi bitolcani zatoa sto znaeja deka e matno ama gi izlazaa nerealno visokite kamati

испаѓа дека Битолчани, е многу лесно да ги прелажеш...Ем ги ошури со ТАТ, ем на претседателските избори, го исгласаа во Битола...

Vo TAT zaglavija onie koi vlegoa posledni a site drugi preku kamatite koi ge zemaa sekoj mesec ne izgubija nisto.

Lupco Georgievski , za Vo Centar , rece : Nie sme sllavo makedonci , za antickite makedonci pocnavme da zboruvame posle 1990 , nie vo ON primerni sme kako FYROM , jazikot ni e FYROM , nacijata FYROM . Togas zosto nie ne sakame da si smenime ime ? Koga poloso od ova ne moze da bide.
Isto taka vo MTV1 , deneska imase eden dokumentarec za makedonskata istorija , i bese naglaseno deka vo 6 vek doagjaat slavjanite , i antickite makedonci se izmesani so slovenskite narodi , veke po samoto doagjanje na slavjanite.
I prasuvam sto ostanalo od onie anticki za 14 veka mesanje mesanje mesanje so slavjanite ?

Lupco Georgievski , za Vo Centar , rece : Nie sme sllavo makedonci , za antickite makedonci pocnavme da zboruvame posle 1990 , nie vo ON primerni sme kako FYROM , jazikot ni e FYROM , nacijata FYROM . Togas zosto nie ne sakame da si smenime ime ? Koga poloso od ova ne moze da bide.
Isto taka vo MTV1 , deneska imase eden dokumentarec za makedonskata istorija , i bese naglaseno deka vo 6 vek doagjaat slavjanite , i antickite makedonci se izmesani so slovenskite narodi , veke po samoto doagjanje na slavjanite.
I prasuvam sto ostanalo od onie anticki za 14 veka mesanje mesanje mesanje so slavjanite ?

Продадена душа нема право на глас.

И лидерот на српската паравосјка за Во Центар рече дека ако Косово прогласи независност 150 000 срби ќе рипнеле... ама :toe:

Значи пак се паѓа на СЕЛЕКТИВНАТА шќиптриската квази доктрина и ништо повеќе.
Љ.Г. може да ви ги потхранува егата, меѓутоа неговиот збор нема никаква тежина. Предавникот е жигосан без разлика кого предал.

А за тоа што останало од Античките Македонци и кој од кого потекнува..тука
:)

Абе Флипер потроши 45 мин. од твојот живот во гледање емисија со ЉуБчо неоБугаринот???:nesvest:

Абе Флипер потроши 45 мин. од твојот живот во гледање емисија со ЉуБчо неоБугаринот???:nesvest:

Kako ne ti e sram da go nareces vasiot Vojvoda na takov nacin , toj e vas heroj vo nego se kolnevte , nemu mu veruvavte.
Vo 1998 imase :

[FONT=Tahoma, Arial, Verdana]ВМРО-ДПМНЕ( ВМРО- Демократска партија за Македонско национално единство)[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Verdana]312669[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Verdana]28,10%[/FONT]​

Potoa , otakako otide kaj brakata u Bugarija , pak negovata partija bese izglasena , i dobi 5-6 pratenici.
A i Lupco e pratenik na makedonskoto sobranie.
Nemoj taka ti se molam.

Никогаш не сум гласал за Шизофреничаров,а неговиот моментален рејтинг говори што мисли народот за него.Толку од мене по темава...:toe:

Vo TAT zaglavija onie koi vlegoa posledni a site drugi preku kamatite koi ge zemaa sekoj mesec ne izgubija nisto.

Zatoa se narekuva " PIRAMIDA" .......... najdolu e najsiroka...na vrvot...: EDEN :)
No nema vrska, ne se za zalenje budaletinki LAKOMI ZA LESNA PARA.., nemaat pojma sto se toa parite, a za tajming vo biznisot...pa duri i vo matniot, da ne zboruvame :)
Ama ne dzabe rekle : pari i budali poln e svetot :)

КОј гледаше денес ???
Ова беше најефтината сдсм пропаганда. Толку бедно,толку проѕирно, толку очигледно. Не сваќам зашто вика гости кога сам си одговара на прашањата. Мене вака некој да ми упаѓа у збор има големи шанси да попие бокс. Ако вака тече кампањата ондак луѓе купувајте филмови искачајте, наоѓајте занимација освен тв зашто ќе биде страшно досадно.

КОј гледаше денес ???
Ова беше најефтината сдсм пропаганда. Толку бедно,толку проѕирно, толку очигледно. Не сваќам зашто вика гости кога сам си одговара на прашањата. Мене вака некој да ми упаѓа у збор има големи шанси да попие бокс. Ако вака тече кампањата ондак луѓе купувајте филмови искачајте, наоѓајте занимација освен тв зашто ќе биде страшно досадно.

Хехехе па што се труеш бе друже! :)

А баш се прашував дали темава пак ќе мрдне :helou:

Во врска со последнава емисија на пропаганда што да се каже, очекувано усрано.
Наместо да си остане на добриот курс на емисии за тито,евреите,егејците,грчката и бугарската пропаганда и други интересни тој е пак продолжена рака на политичката кампања на СДС.

Среќа постои кабловска,сателитска,интернет :cug: иначе ни ги спржија мозоците со лажење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom