Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Ја книга барам,па да прашам,може ке знае некој, ја барам

Сведоштва-Панде Петрески, и кажете каде има книжари кои работат у сабота??у скопје???

Сите книжарници работат во Сабота, во недела може да имаш проблем. А книгава немам поим кој ја издава. Но, претпоставувам дека може да ја има во Матица а богами и во Табернакул. За другите не знам.

Некој да ми препорачи некоја добра книга од времето на импресионизмот или нешто слично на него (со сите мистерии, чувства, сетила, мириси, бои, теми со кои се занимавале писателите од тој или сличен правец)... Некоја во која преку начинот на пишување на импресионистите до израз доаѓа љубовта. Anyone?

на англиски ја имам одма ќе ти ја постирам ама на мак:nenene:

Ејјј во право време на право место Hopefuly :)
Ако може биографијата на Жорж Бизе бидејќи сегде побарав и или е на англиски или српски ... ФАЛА МНОГУ ОДНАПРЕД...
пс.. за утре ми треба:pipi:

Ејјј во право време на право место Hopefuly :)
Ако може биографијата на Жорж Бизе бидејќи сегде побарав и или е на англиски или српски ... ФАЛА МНОГУ ОДНАПРЕД...
пс.. за утре ми треба:pipi:

Да се обидам да ти преведам?:toe:

Фала мн за лотр ај сега пак да пробам
некој ерагон на анг(можи оваа и мак)

Ајде ако има кандидати за помош :pipi: Горски Венец од Петар Петровиќ његош, критика на делото ми треба... Фала однапред :back:

Има некој информација дали има Македонска он-лајн книжарница освен Табернакул www.tabernakul.com.mk не можам да најдам друга.

Има некој информација дали има Македонска он-лајн книжарница освен Табернакул www.tabernakul.com.mk не можам да најдам друга.

Ете тука ги имаш и изданијата на Темплум, имаат и онлајн продажба, сум порачувала неколку пати, за недела дена стигнуваат книгите.
Исто така и блогот на Ѓурѓа, Продавница на тајни, можеш да порачаш изданија од нив преку блогерај.

Некој да не знае каде можам да најдам книга во врска со ГОВОРОТ НА ТЕЛОТО??? најдов една во египетска сонувалка ама не е тоа тоа.

Ја книга барам,па да прашам,може ке знае некој, ја барам

Сведоштва-Панде Петрески, и кажете каде има книжари кои работат у сабота??у скопје???

ја најдоввввввв!!!! у табернакул на рекорд шо е,630денари!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom