Помош! - ми треба одредено дело/проект...

С

Спенсер

Гостин
Ја книга барам,па да прашам,може ке знае некој, ја барам

Сведоштва-Панде Петрески, и кажете каде има книжари кои работат у сабота??у скопје???

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Сите книжарници работат во Сабота, во недела може да имаш проблем. А книгава немам поим кој ја издава. Но, претпоставувам дека може да ја има во Матица а богами и во Табернакул. За другите не знам.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Некој да ми препорачи некоја добра книга од времето на импресионизмот или нешто слично на него (со сите мистерии, чувства, сетила, мириси, бои, теми со кои се занимавале писателите од тој или сличен правец)... Некоја во која преку начинот на пишување на импресионистите до израз доаѓа љубовта. Anyone?

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
на англиски ја имам одма ќе ти ја постирам ама на мак:nenene:

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Ејјј во право време на право место Hopefuly :)
Ако може биографијата на Жорж Бизе бидејќи сегде побарав и или е на англиски или српски ... ФАЛА МНОГУ ОДНАПРЕД...
пс.. за утре ми треба:pipi:

Член од
30 декември 2007
Мислења
55
Поени од реакции
3
Ејјј во право време на право место Hopefuly :)
Ако може биографијата на Жорж Бизе бидејќи сегде побарав и или е на англиски или српски ... ФАЛА МНОГУ ОДНАПРЕД...
пс.. за утре ми треба:pipi:
Да се обидам да ти преведам?:toe:

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Фала мн за лотр ај сега пак да пробам
некој ерагон на анг(можи оваа и мак)

Член од
30 декември 2007
Мислења
55
Поени од реакции
3
Ајде ако има кандидати за помош :pipi: Горски Венец од Петар Петровиќ његош, критика на делото ми треба... Фала однапред :back:

J

Johnny Stulic

Гостин
Има некој информација дали има Македонска он-лајн книжарница освен Табернакул www.tabernakul.com.mk не можам да најдам друга.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.961
Има некој информација дали има Македонска он-лајн книжарница освен Табернакул www.tabernakul.com.mk не можам да најдам друга.
Ете тука ги имаш и изданијата на Темплум, имаат и онлајн продажба, сум порачувала неколку пати, за недела дена стигнуваат книгите.
Исто така и блогот на Ѓурѓа, Продавница на тајни, можеш да порачаш изданија од нив преку блогерај.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Некој да не знае каде можам да најдам книга во врска со ГОВОРОТ НА ТЕЛОТО??? најдов една во египетска сонувалка ама не е тоа тоа.

С

Спенсер

Гостин
Ја книга барам,па да прашам,може ке знае некој, ја барам

Сведоштва-Панде Петрески, и кажете каде има книжари кои работат у сабота??у скопје???
ја најдоввввввв!!!! у табернакул на рекорд шо е,630денари!!

Kajgana Shop

На врв Bottom