Секс ќоше

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
nemav vreme da citam ne znam dali imate pisano ali sexy kose go pisuva antipaticnata lejla sabit od Vest

Seks kjose

ThA-BiTcH напиша:
Ako podobro go procitas mojot post,
kje vidis deka jas za "seks kjose" mislam deka izobiluva so
pateticni i glupavi stvari:lud::icon_roll

Pa dobro de ... odma se lutish ;)

taa barbi e vsusnost REBEKA!pejacka sto nemala popametna rabota i zela da pisuva!:helou:

black angel напиша:
taa barbi e vsusnost REBEKA!pejacka sto nemala popametna rabota i zela da pisuva!:helou:

:aplauz::aplauz: tokmu taka , neznam zastho devojkata se eksponira do tolku, epten glupi raboti pisuva neznam zaso , najvervatno curata misli deka sme "lost in space" pa ona ke ne krene na nivoto "seks" ili "erekcija" ili sto ti ja znam "popaluvanje" na primer :pos::pos::pos::pos:

ako moze nekoj neka i naprai replay u "vest" :pos::pos::pos:

Од оваа(може да е и овој, не се зна) Барби ништо паметно нема да прочитате.Какви само глупости има, бре...Откај па она(он) само знае како да ја ќариш девиката у бикини на плажа?Живи глупости.И така Вест не е многу асален весник, ама ако се со малку памет би требало да го тргнат Секс ќошето.

hahaha ako e lejla i rabeka ondak ljugje samo od seks kose ucite:pos::pos::pos::pos:

lele sto ima denes u seks kose ej ne mi se veruva

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Ледениот снег ќе ви го омлитави алатот

Секс на снег

Иако зимата е далеку, сигурно некогаш сте посакале секс на снег. Тоа, можеби, е добар начин да се загреете, а на "госпоѓата" да и се допадне студеното, скокотливо чувство на брадавиците. Но, ледениот снег што се топи на вашиот грб никако не може да биде добар - како ни студениот омлитавен алат.

Секс на домашна журка

"Стискавецот" подгреан со пивце во некоја спална ќе ја заживее и најздодевната журка. Она што не е толку возбудливо е што луѓето што го бараат вецето ќе ве прекинуваат на секои пет минути.

ep.gif

[/FONT]

....а што ви требаше, жити се да ја bump-увате темава? :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom