Секс ќоше

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Барби, ако воопшто станува збор за женско, е издишана ѕивана.

Долфин би бил 100 пати поуспешен и поинтересен.

И ја така мислам :music3::music3::icon_lol:

Epa sea i ti...
Barbie vo vest ja citame...
Dolphin na kajgana go citame sekojdnevno,pa od negoviot vozbudliv i edinstven seksualen zivot sigurno nekoj ukral nesto!
Dolphin e dosta uspesen na forumov koga stanuva zbor za seks.
A nekoj spomne seks na forumot - odma ni teknuva na Dolphin :)
Dolphin e nashata kajgana barbie :) :) :) :)

ja go citav toa za plazate i ne mi se veruva so se ne ke izmislat!i bas bese namesto vagina da stavis gumena rakavica i da ja napolnis so krem za soncanje i tamu da go butnes...c c c prosto da ne veruvas.a koj znae naredno so ke bide:zadovolete se i svrsete vo nejzinata apostolka za ne plaza,a za da lizga stavete ulje?!

Преземено од Барби: Како да заебете лезбијка.

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1. Облечете се како лезбијка во фармерки со прерамки и машка маичка. Под маичката ставете градник со помал број, но не пополнувајте го со ништо. Косата истрижете си ја пократко од вообичаено, издепилирајте си ги рацете и ставете малку сјај за усни.
2. Отидете во кафуле или дискотека каде што се собираат лезбијки. Маркирајте си една и честете ја пиво, тоа пали кај нив. Претставете се дека сте возач во брза помош и разговарајте за фудбал. Задолжително обраќајте и се со груби машки зборови, а повремено може и со "копиљ".
3. Седнете заедно во некое сепаре. Почнете да се чепкате и фаќате. Кога ќе се занесе лезбијката, украдете и ги паричникот и мобилниот. Штом лезбијката ќе отиде во тоалет, избегајте. Сте ја заебале. (!!!!!!)
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Која е поентата на сторијава! АААА, ќе умрам! :pos: [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]И пази го ова...
Утре во "Секс-ќоше": Како да ја легнете другарката на мајка ви! :pop:
[/FONT]

Незнам, не само што немаше никаква врска со секс, туку немаше никаква врска!

:pos::pos::pos::pos: Го приметив тоа уште вчера и одма го пренесов тука :pos: А тоа со другарката на мајка ви ... леле леле ...:lud: :pos:

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Како да ја легнеш другарката на мајка ти[/FONT]

%7BB386E8A7-4CD9-4170-9D5F-9735F3B9A63F%7D_seksi-2.jpg
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]

1. Во моменти кога немате млада девојка при рака, а ви се присакало, посетете некоја стегната, привлечна пријателка на мајка ви. Заsвонете и прашајте ја дали е расположена за кафе или нешто појако... за пиење.
2. На половина кафе кажете и дека ќе кажете на мајка ви дека сте имале секс со другарка и, иако се уште не сте ја легнале другарката. Финтата успева. Мирно продолжете да си пиете од кафето.
3. Другарката на мајка ви нема избор, па сама ве носи во кревет. Дадете се од себе да ја задоволите.
Секогаш кога ќе посакате секс со некоја од другарките на мајка ви, употребете ја истата финта.
Но, никогаш не смеете навистина да и кажете на мајка ви.
[/FONT]

Кретенизам. Не ми се верува бееее!!! Монголоидност. Нема толку погрден збор за оваа дебилштина.

:lud: thats some pretty fucked up shit.... :lud:

ama majka mi stvarno ima dobri drugarki....:)

Acid напиша:
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Како да ја легнеш другарката на мајка ти[/FONT]

%7BB386E8A7-4CD9-4170-9D5F-9735F3B9A63F%7D_seksi-2.jpg
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]

1. Во моменти кога немате млада девојка при рака, а ви се присакало, посетете некоја стегната, привлечна пријателка на мајка ви. Заsвонете и прашајте ја дали е расположена за кафе или нешто појако... за пиење.
2. На половина кафе кажете и дека ќе кажете на мајка ви дека сте имале секс со другарка и, иако се уште не сте ја легнале другарката. Финтата успева. Мирно продолжете да си пиете од кафето.
3. Другарката на мајка ви нема избор, па сама ве носи во кревет. Дадете се од себе да ја задоволите.
Секогаш кога ќе посакате секс со некоја од другарките на мајка ви, употребете ја истата финта.
Но, никогаш не смеете навистина да и кажете на мајка ви.
[/FONT]

Fintava ti e veke probana, ili ja imas slusnato :raz:

ItWasntMe, а да читнеше малку на темава од почеток? Така ќе знаеш за што се работи:)

Иначе не можам да се изначудам какви глупости пишуваат по весниците, сето ова треба да се забрани бре! Свашта...

Еве сеа читам демек последниве неколку пати што пишувало било заебанција и финта да види луѓето како ќе реагираат. Може е така откако видела дека луѓето ќе ја спалат на клада за глупостите што ги пишува :pishtoldz:icon_lol:

FortunE напиша:
ItWasntMe, а да читнеше малку на темава од почеток? Така ќе знаеш за што се работи:)

Иначе не можам да се изначудам какви глупости пишуваат по весниците, сето ова треба да се забрани бре! Свашта...

Da bidam isken i ne gi procitav site postovi na temava, ali ako e za seks koseto "ZIVA GLUPOST"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom