Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Палата ако знаеш кај се наоѓа... ако отидеш околу 11 било кој ден можеш да ги начекаш Шкабо, Лудо, Васко.... стандард тепаат биљард а богами и добри се верувај... кога ке ми текне колку пари имам оставено на тој биљард ехеее.. али забава е и интересно е...
асален биљард у скопјево речиси и нема.. океј хазард шо е кај нова железничка е еден од поасалните да речеме. другиве некако не ги бива.. кој нема штеки асални кој чојата му е закината трети им влечат, четврти имаат пукнати топки и слично....

"Асален" биљард во Скопје има и тоа одличен се плаќа на саат и се наоѓа во тафталиџе кај Педагошки факултет. Воедно таму е и најдобрата снукер маса и единствена во МК.

"Асален" биљард во Скопје има и тоа одличен се плаќа на саат и се наоѓа во тафталиџе кај Педагошки факултет. Воедно таму е и најдобрата снукер маса и единствена во МК.

Мојт.. не викам не... до сеа не сум знаел али од сега ке знам

Каде е ова поточно бе? Педагошки ми е на две минути, а никогаш не сум ни слушнал дека имало тука билјард клуб, никој не знаеше од населбава шо прашав.

Каде е ова поточно бе? Педагошки ми е на две минути, а никогаш не сум ни слушнал дека имало тука билјард клуб, никој не знаеше од населбава шо прашав.

КМ се вика и се наоѓа во белите згради карши Педагошки! Слободно прошетај у околинава прашај некој ќе ти покаже играчницата е феноменална и според тоа што досега сум видел/играл нема подобра а можам да кажам дека играм редовно.

На моето деби против Junkie бев катастрофално поразен со 5-0 во партии. Дур да ми станит КМ домашен терен, вака, после ќе видиме. :)

П.С. Ја гледавме Манчестер - Портсмут тогаш, зато 5-0 изгубив. :kesa:

На моето деби против Junkie бев катастрофално поразен со 5-0 во партии. Дур да ми станит КМ домашен терен, вака, после ќе видиме. :)

П.С. Ја гледавме Манчестер - Портсмут тогаш, зато 5-0 изгубив. :kesa:
Наздравје шишање...

Некој расположен за билјард преку неделава што следува? Може и во парови ако има луѓе.

Од коа ги затворија 3 дукани со Биљард у маалото престанав да играм.
Не сум играл веке 3 години, сега ако фанам штека у рака ке се засрамам, а порано софри ќареше на кегли!

Играв скоро 2 години редовно, а сеа само на комјутер и со другари ко ќе излезам ама ретко...:toe:

Море имало и тука КМ-џии :) Здравје да ми помине оваа колоквиумската па може да се одигра еден асален билијард, оти од PoolSharks, Play89 и Grand Billiards ми е преку ваквото :smir:

ПС. Знае некој како оди членарината во КМ? Колку се плаќа за членска и колку за саат?

Ajде кој сака сега на gamezer

Овие 2-3 месеци сум разочарен поради нагло ослабената форма што ја имам :( Не знам во што е работата, едноставно не сум тоа како што бев порано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom