Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј, ај некој мајстор ако има од Карпош овдека нека се пријави одма ќе одиме во Лептокарија на една добра партија. Али на пијачки, не си го давам знаењето за џабе.:pos2: Озбилен сум...
Еве јас. Ама после 30ти, сега сум Охрид, а од 22ри до 28ми ми е сесија.
Палата ако знаеш кај се наоѓа... ако отидеш околу 11 било кој ден можеш да ги начекаш Шкабо, Лудо, Васко.... стандард тепаат биљард а богами и добри се верувај... кога ке ми текне колку пари имам оставено на тој биљард ехеее.. али забава е и интересно е...дечки, кажете негде во скопје во центар кај има билјард? и по можност кај што најчесто не идат многу стари луѓе - до 25 години луѓе да речеме![]()
Тука сум и јас. Идам Скопје после 20ти, па ќе се најме. ПоздравЕве јас. Ама после 30ти, сега сум Охрид, а од 22ри до 28ми ми е сесија.
А какви билијарди имат Лептокарија??? Незнаев дека имат и таму. Се малтретирав дури до Хазард на неколку пати.Еј, ај некој мајстор ако има од Карпош овдека нека се пријави одма ќе одиме во Лептокарија на една добра партија. Али на пијачки, не си го давам знаењето за џабе.:pos2: Озбилен сум...
Тука сум и јас. Идам Скопје после 20ти, па ќе се најме. Поздрав
А какви билијарди имат Лептокарија??? Незнаев дека имат и таму. Се малтретирав дури до Хазард на неколку пати.![]()