Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Еј, ај некој мајстор ако има од Карпош овдека нека се пријави одма ќе одиме во Лептокарија на една добра партија. Али на пијачки, не си го давам знаењето за џабе.:toe::pos2: Озбилен сум...

Еј, ај некој мајстор ако има од Карпош овдека нека се пријави одма ќе одиме во Лептокарија на една добра партија. Али на пијачки, не си го давам знаењето за џабе.:toe::pos2: Озбилен сум...

Еве јас. Ама после 30ти, сега сум Охрид, а од 22ри до 28ми ми е сесија.

Договорено уште од сега. Ај адниме во пријатели па ќе се договориме. :) Баш ми се игра со некој непознат онака досадно ми е со другарите, ги малтретирам веќе...:)

дечки, кажете негде во скопје во центар кај има билјард? и по можност кај што најчесто не идат многу стари луѓе - до 25 години луѓе да речеме:pipi:

дечки, кажете негде во скопје во центар кај има билјард? и по можност кај што најчесто не идат многу стари луѓе - до 25 години луѓе да речеме:pipi:
Палата ако знаеш кај се наоѓа... ако отидеш околу 11 било кој ден можеш да ги начекаш Шкабо, Лудо, Васко.... стандард тепаат биљард а богами и добри се верувај... кога ке ми текне колку пари имам оставено на тој биљард ехеее.. али забава е и интересно е...
асален биљард у скопјево речиси и нема.. океј хазард шо е кај нова железничка е еден од поасалните да речеме. другиве некако не ги бива.. кој нема штеки асални кој чојата му е закината трети им влечат, четврти имаат пукнати топки и слично....

Аааааааа стариод добар биљијард као вчера да беше кога почнав со биљијартот

Порано играв многу. Сега немам играно 3-4 месеци. :toe:

Тука сум и јас. Идам Скопје после 20ти, па ќе се најме. Поздрав

А какви билијарди имат Лептокарија??? Незнаев дека имат и таму. Се малтретирав дури до Хазард на неколку пати. :toe:

Па у прилеп имаше една компјутерница,флиперница,кафуле кизнај шо беше тука долу у маало и идевме со другари игравме али сеа го затворија тоа...и идев имаше у чаршија Powernet интернет кафе....

Тука сум и јас. Идам Скопје после 20ти, па ќе се најме. Поздрав

А какви билијарди имат Лептокарија??? Незнаев дека имат и таму. Се малтретирав дури до Хазард на неколку пати. :toe:

Има во еден локал во подрум е сместен од Флуид десно на едно 20 метра.

Порано секој ден играв, а сеа ич не играм и сум заборавил :( :( :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom