Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Овие 2-3 месеци сум разочарен поради нагло ослабената форма што ја имам :( Не знам во што е работата, едноставно не сум тоа како што бев порано.
Пиши кога си слободен да изиграме ајде почнах по еднч у 2 месеца да играм :)

Еј струмичани идам идам Струмица, па би било добро да се собериме викендов, да изиграме некоја партија. Гледам се жалите во слаба форма сте биле, ни јас немам играно доста време (факултетот си го прајт своето). Поздрав

Еј струмичани идам идам Струмица, па би било добро да се собериме викендов, да изиграме некоја партија. Гледам се жалите во слаба форма сте биле, ни јас немам играно доста време (факултетот си го прајт своето). Поздрав
Ај да се јавиш мислам имаш го бројот... :wink:
Денеска со другарот бевме до АС после незнам колку време и гледам има донесено нов билјард :)

Играм,само на нет

на грандбилјард неможам да почнам партија ,некој ерорр ми дава ..

инаку играм на гамезер ,све тепам

исто и на реален билјард ептен сум јак.... не ептен али доволно да изиграм по 20-30 жетона у вечер без да платам ниту еден (кај нас играме кој изгуби плака на крај партија ,на 2 добиени )

на грандбилјард неможам да почнам партија ,некој ерорр ми дава ..

инаку играм на гамезер ,све тепам

исто и на реален билјард ептен сум јак.... не ептен али доволно да изиграм по 20-30 жетона у вечер без да платам ниту еден (кај нас играме кој изгуби плака на крај партија ,на 2 добиени )

a на миниклип играш ли ?

Некој да не шитка биљард маса? По можност 8ца.

Кај може кај нас да се купат професионални билијард маси?

Гледав на пазар3 имаше реклама за бугарски изработени профи маси, еве ја веб страната, да не знае некој како иде со транспорт и такви ствари.

Ме интересира дали има кај нас некоја озбилна фирма што прави професионални маси како тие од бугарскава фирма што ја линкирав или да знае некој како иде со даноци, царинења и транспорт за купување од надвор.

Иначе дома со години имам сочувана бела KM8ца, али друго е на голема професионална деветка кога играш, све е некако по прегледно и по мерачки. :)

Ајде ако има некој да го преслушам на миниклип нека се јави :)

a на миниклип играш ли ?

Ајде ако има некој да го преслушам на миниклип нека се јави :)

Кај мене имаше во мало имаше едно време по цели денови игравме дефитивно забавна и друштвена игра:) MkD_uTd на Miniclip слободно аднете ме ке плешаме(y)

ОБОЖАВАМ БИЛЈАРД!!!! Порано играв многу по цел ден... И од што толку многу сакав билјард си земав и дома еден... Сега дека немам многу време играм на секои 2-3 дена по едно 10-15 партии

И јас обожавам билјард. Немам играно од дамна. Треба да почнам, да влезам во форма. Не иде ова вака. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom