Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Пред 2 дена во Охрид се запознав со Пчелка,PoolGirl,БолиГлава,Petar_Jocker(Со него се знам поодамна про играч:)) и изигравме неколку партии билјард добри се дечките ама неможат со струмичани:)
Кога ќе доаѓате во Струмица само кажете.
Мило ми беше што се запознавме,а за резултатот ич не ми текнува како беше..

Не можат со струмичани???
Па зато не ти теквит колку беше резултатот.:pos2:
Ајде следно ќе играме кај вас. Поздрав

обожавам да играм и на нет играм ама повеке сакам во живо не е исто со на нет :toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe:

Абе да не носам јас делегација од Крушево да ве растуриме. Ама јас не играм, јас му сум менаџер:icon_lol:

Па ние вакви чекаме.. што чекаш?

Играм и јас, активно вежбам по 10 тина партии на ден ама ми треба уште пракса. Ако сте од Ск ко ќе дојдам сега на факултет од септември обавезно ќе ве преслушам.

Опааа имало уште овци за стрижење на форумов.:pos2:(без навреда, нели?)
Ајде договорено, следниов месец се собираме во Скопје.

Договорено, иначе вечерва го примив 3 1 од просечен играч:( Ама имаше среќа

Не можат со струмичани???
Па зато не ти теквит колку беше резултатот.:pos2:
Ајде следно ќе играме кај вас. Поздрав
Nogo glupi pravila imate vii so nema da tepate nii ne sme naucani na tii pravila :) ince jas sum na srrulz drugaro so se raspravaame za spunto :) ehee

Nogo glupi pravila imate vii so nema da tepate nii ne sme naucani na tii pravila :) ince jas sum na srrulz drugaro so se raspravaame za spunto :) ehee
Кога ќе играте Охрид, ќе играте по охридски правила, исто како кога бев јас Струмица, шо играв по ваши правила. Тука немат лутење. Следниот пат ко ќе играме, ако сакаш ќе играме по американски правила, ок? Поздрав

Гледам замре темата...

Пред 2 дена играв билјард и многу се разочарив. На местото каде што сите се собираа, сите играа... сега од овие билјарди нема ништо! Се е за фрлање или за голема промена... Многу наваљуват билјардите :nesvest: Јас играм право а белата топка ми забегува 2-3цм на лево или десно, зависи на кое место е... запеза! Нема салам веќе ни 1 билјард во ср. :nesum:

Lud i zbudalen po biljard mnogu mi e interesen i mislam deka nikad ne bi se otkazal od toa hobi postojano sum na net online igram a u zadnje vreme i vo zivo:kez:

Имам играно ногу одамна ама од пред некој 3 месеца почна да играм често и ногу ми прае кеф уште сум некој вид на аматер ама полека полека ......

Скоро почнав да играм билјард уште сум аматер (далечните топки слабо ми одат :vozbud:) ама интересно е многу

Многу иам мерак да научам,до сеа сум гледала ама не сум пробала..:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom