Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да изјавам дека изгубив од Фантом вечерва 2-1, и со самото тоа ја изгубив шансата за освојување на титулата за месец декември. Исто така и Џимеј изгуби од Фантом 2-0 и од мене 1-0, значи тој е од сите нули последен.
Бел бумбар за фантом :)

Ццц само Охриѓани играат билјард :)

Тука у Скопје претеруваат со цените за билјард ионака , 200 -350 денари за еден час..
Порано имаше 30 денари партија билјард , ама веќе нема.. :)
Во Струмица е 10 денари партија :) Негативното е што има многу гужва :)

Уф, денеска ми оди упм пу пу да не се урочам го тепав другарот 5-0 ако сака некој од Струмица може да му одржам некоја лекција додека сум расположен :icon_lol:

Уф, денеска ми оди упм пу пу да не се урочам го тепав другарот 5-0 ако сака некој од Струмица може да му одржам некоја лекција додека сум расположен :icon_lol:
Е баш денеска налетах на тебе :) Сега го читам постот да го прочитаах мош ќе се предомислаах дали да играаме... :icon_lol: шалам се.
Од 3-0 за мене на крајо изгубих 3-10 браво браво честитки. Следниот пат ќе играам за реванш :smir:

дајте бе некој од Скопје за билјард.најчести играм у КОви макс илиКМ.Ако има заинтересирани, па пишете!

Ние си организираме чат пат во Хазард :) Незнам кога ќе идеме нареден пат, али ќе те викаме обавезно :smir:

Хазард е добар и ефтин.До 6 саат е 150,а после 6 е 200.Иначе многу често играм таму има квалитетни билјарди,со добри спунтови!

ХазарД е тиња бре,имаат огомрни дупки тоа масите,ретко кај ке најдеш добар билјард во Ск,

Пораз од 2-0 од Болиглава на обичен и 101-96 со пресврт на кегли, 26 ги напрај во низа. :toe:

До следниот пат, чувствувај се ко појак, нешо шо никоаш нема да си. :back:

У Куманово нема саглам штека, а не маса. Се некои стари 10 години.

Е баш денеска налетах на тебе :) Сега го читам постот да го прочитаах мош ќе се предомислаах дали да играаме... :icon_lol: шалам се.
Од 3-0 за мене на крајо изгубих 3-10 браво браво честитки. Следниот пат ќе играам за реванш :smir:
Alien_sr vs. SrRulz 3-1

Обожавам билијард, многу често играм со брат ми, he is the best :baeh:

Јас многу сакам да играм билјард, тоа е моето хоби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom