Бел бумбар за фантомСакам да изјавам дека изгубив од Фантом вечерва 2-1, и со самото тоа ја изгубив шансата за освојување на титулата за месец декември. Исто така и Џимеј изгуби од Фантом 2-0 и од мене 1-0, значи тој е од сите нули последен.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бел бумбар за фантомСакам да изјавам дека изгубив од Фантом вечерва 2-1, и со самото тоа ја изгубив шансата за освојување на титулата за месец декември. Исто така и Џимеј изгуби од Фантом 2-0 и од мене 1-0, значи тој е од сите нули последен.
Во Струмица е 10 денари партијаЦцц само Охриѓани играат билјард![]()
Тука у Скопје претеруваат со цените за билјард ионака , 200 -350 денари за еден час..
Порано имаше 30 денари партија билјард , ама веќе нема..![]()
Е баш денеска налетах на тебеУф, денеска ми оди упм пу пу да не се урочам го тепав другарот 5-0 ако сака некој од Струмица може да му одржам некоја лекција додека сум расположен![]()
Alien_sr vs. SrRulz 3-1Е баш денеска налетах на тебеСега го читам постот да го прочитаах мош ќе се предомислаах дали да играаме...
шалам се.
Од 3-0 за мене на крајо изгубих 3-10 браво браво честитки. Следниот пат ќе играам за реванш :smir: