Што сакаат (бараат) жените?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
Кое искуство треба да го имаш со жени, за да на 17 години извадиш ваков закључок :aplauz:
п.с Да ебеа мужите колку шо се фалат јавно по форуми и фејсбук, немаше да има толку намуртени жени по државава.
Да беа и жените толку опен-мајнд како што се прават не само на фејсбук и остали интернет тракатанци, мажите нема ни да бидат тука да се фалат. Иначе секаде у природа е да мажјакот мора да инпресионира женка, едни со ширење крила, некои со крекање, некои со рогови, некои со ферари.

Женските се променливи. Иако длабоко во себе велат дека сакаат многу романтики, нежности, милувања, слатки работи...сепак длабоко во нив се крие ѕвер кој е подготвен од време на време да ги батали тие работи (за кратко) и да станат диви, полоши, или да кажам "кучкасти" :)

Навреден да не се осеќаш зашто не спаѓаш во категорија на барани ? :)
Хаха,од кај па тоа дека сум навреден? Иначе како прво појма немаш ја како изледам и каков сум по природа,а за тоа дека не сум баран грешка си бидејки мн ме посакуваат!

Хаха,од кај па тоа дека сум навреден? Иначе како прво појма немаш ја како изледам и каков сум по природа,а за тоа дека не сум баран грешка си бидејки мн ме посакуваат!

Aко се согласам значи се потврдува мојата видовитост ? :)

ееееееееееееееееееееј хехехеехехехехехехе :) Кире не си тачан!

Сакаш да се рекламираш? Повели :)
Без пари не се рекламирам хех,а усвари од кај сеа дека сакам да се рекламирам ? Ја убаво ти пишав зошто мислиш дека нема такви такви на форум какви што бараш, и сеа ти викаш демек у смисла докажи за да поверувам ! Али нема потреба од рекламирање и такви глупости,ако сакаш да ме видиш лесно е да се договори време и место!

Кире ај стаи ја најдобрата слика шо ја имаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom