Што сакаат (бараат) жените?

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Кое искуство треба да го имаш со жени, за да на 17 години извадиш ваков закључок :aplauz:
п.с Да ебеа мужите колку шо се фалат јавно по форуми и фејсбук, немаше да има толку намуртени жени по државава.
Да беа и жените толку опен-мајнд како што се прават не само на фејсбук и остали интернет тракатанци, мажите нема ни да бидат тука да се фалат. Иначе секаде у природа е да мажјакот мора да инпресионира женка, едни со ширење крила, некои со крекање, некои со рогови, некои со ферари.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Женските се променливи. Иако длабоко во себе велат дека сакаат многу романтики, нежности, милувања, слатки работи...сепак длабоко во нив се крие ѕвер кој е подготвен од време на време да ги батали тие работи (за кратко) и да станат диви, полоши, или да кажам "кучкасти" :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Навреден да не се осеќаш зашто не спаѓаш во категорија на барани ? :)
Хаха,од кај па тоа дека сум навреден? Иначе како прво појма немаш ја како изледам и каков сум по природа,а за тоа дека не сум баран грешка си бидејки мн ме посакуваат!

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Хаха,од кај па тоа дека сум навреден? Иначе како прво појма немаш ја како изледам и каков сум по природа,а за тоа дека не сум баран грешка си бидејки мн ме посакуваат!
Aко се согласам значи се потврдува мојата видовитост ? :)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
ееееееееееееееееееееј хехехеехехехехехехе :) Кире не си тачан!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Сакаш да се рекламираш? Повели :)
Без пари не се рекламирам хех,а усвари од кај сеа дека сакам да се рекламирам ? Ја убаво ти пишав зошто мислиш дека нема такви такви на форум какви што бараш, и сеа ти викаш демек у смисла докажи за да поверувам ! Али нема потреба од рекламирање и такви глупости,ако сакаш да ме видиш лесно е да се договори време и место!

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Кире ај стаи ја најдобрата слика шо ја имаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom