Он толку знае,можеби за него тоа е доволно јбг!Викаш тоа само го сакаат и ништо друго?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он толку знае,можеби за него тоа е доволно јбг!Викаш тоа само го сакаат и ништо друго?
Хаха од кај погоди бе:smeshko:,епа глеј штета за тебе али не сум разочаран јбг! Искрено бев на почетокот малце после првото раскинување со првата девојка девојка али тоа е нормално кај секој,башка сум бил и помал така да тука не гледам нешто посебно!Ја коа ти викам не си видовита ти не ми веруваш хехе,ај ако сакаш уште погодувај!
--- надополнето ---
Ја раздвижив темава,каде одам све раздвижувам ретки се како мене!
Не е прва ни последна верувај,иначе не се правам паметен само ја кажувам вистината и реалноста!Те цитира згодна и убава девојка ти уште и паметен се праиш...ех како не бев ја на твое место...
ту ту ту умре циганката што те фалеше....Не е прва ни последна верувај,иначе не се правам паметен само ја кажувам вистината и реалноста!
![]()
Жените го посакуваат.
Ниедна не ја остава рамнодушна.
200+ жени чекаат на ред за брак.
Со чичкото на сликата.
Наравоучение?![]()
ЛОБОТОМИЈА на женскиот мозок![]()
Чичкото на сликата ја силува ќерка си... што побогу да научам од него ?![]()
Не...
Чичкото не е ни богат ни млад ни убав.
Не е ни нормален.
Но некако ете...умее со жени.
Треба да учиме од чичкото на сликата...
Слушај паталец а не гаталец !!!
:pos2::pos2:
Неможам да не се сложам, со чичкото на видеото...да се отвара по потреба само...
Па да де за нив е прашањево,што сакаат жените(можат они да си кажат)? Нејќам со мое мислење да навредам некоја женска особа затоа подобро е да не кажувам јавни мислења!
Па и они ке си кажат шо сакаат ама испаѓа дека они тука едно кажваат друго приметуваат у пракса n/cМојата убавина(слика) не се купува со пари хех,не ме сфаќај погрешно али женските многу добро знам што бараат!
од кај знаеш можда не си го приметила ... :wink:Нема таков на форум каков што барам![]()
Нема таков на форум каков што барам![]()