Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Подобро кажано е дека жените сакаат и го бараат во мажите САНЧО ПАНСА.:helou: жените сакаат мажите да се духовити а не вечно намуртени ,да не мислат само на работата ,да не се скржави и најважно да не се типични балканци ,туку да ја почитуваат слободата на жената.:smir: :smir:
Џорџ Мајкл во песната Father FIgure многу добро отпеа што сакаат жените...Геј маж го сфатил штосот...Иронија ли е што ли е...![]()
тоа де ама за нив има се ако не им да де еден они без проблем ке најдат друг доколку се јаки свачаш?sakaat SE
ama SE nema![]()
Ma najchesto, "romantichen sponzor so dobar alat", posho ako ne e romantic-ke bide klasic namkor dosaden, ako nema pari ke se vrtat u siromashtija i mediokritet, i ako nema dobar alat ke ima kavgi-posho zenite se nervozni dosta koa se neonadeni ili nedoonadeni.
Ali najchesto ne im se pogodue se u eden sklop, pa zatoa i sharaat nastrana da si gi zadovolat potrebite do kraj i asalno, poshto se dosta ispolnitelni kako priroda na egsistencija i baraat za vozvrat se sto mozat oni da ponudat vo zivotot.
Chista logika...:pos2:
Ех што не се јавиш цел живот барам таква ама коа и подарив се тоа на крај ме остави зш според неа бев папучар само затоа што не бев типичен балканец и ја почитував нејзината слобода. Заклучок сите барат таков тип а коа ќе го најдат си играт со него:helou: Ме изнасмеа , жените сакаат мажите да се духовити а не вечно намуртени ,да не мислат само на работата ,да не се скржави и најважно да не се типични балканци ,туку да ја почитуваат слободата на жената.:smir: :smir:
Или на кратко кажано, пари и кур.
No offense, не се сите такви.
Негде во 80% од случаите.
20% = или е премногу глупа, или е премногу грда, или веќе го има кешот само курот и фали.