ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
А АКО СУМ ЕМО ЗНАЧИ МОРА ДА СУМ НЕНОРТМАЛНА? ИЗВИНИ АМА ЈАС ТАКА ГО СВАЌАМ ЖИВОТОТ МОЕ МИСЛЕЊЕ.А ДАЛИ СУМ ЈАС НОРМАЛНА УВЕРИ СЕ САМИОТ.ЈАС САМО СЕ ОБИДУВАМ ДА ИМ ГО ПОПРАВАМ МИСЛЕЊЕТО НА ДРУГИТЕ ШТО МИСЛАТ ДЕКА СИТЕ ЕМОВЦИ СЕ НЕНОРМАЛНИ ИЛИ НАРКОМАНИ ИЛИ СЛ. РАБОТИ

@ emo girl : prav emo ne se fali so toa deka e emo ... ti samo sakas da privleces vnimanie i verojatno samata si go praes zivotot tragicen i tUzhen :) fuck emo be a scene ;) :P

Тачно !!! Вистинскиот емо никогаш не признава дека е емо ... A ти (EMO GIRL) вадиш некој твој теории што не те прават ни 1% емо.. Емо си е емо, се знае, тажен, се сече, си го крие лицето...

emovcite ne se nenormalini ili narkomani ali ne odi masko da se sminka i ligavi...:)

Емо е ненормална работа. Ај убеди ме дека не е. Со аргументи.

А АКО СУМ ЕМО ЗНАЧИ МОРА ДА СУМ НЕНОРТМАЛНА? ИЗВИНИ АМА ЈАС ТАКА ГО СВАЌАМ ЖИВОТОТ МОЕ МИСЛЕЊЕ.А ДАЛИ СУМ ЈАС НОРМАЛНА УВЕРИ СЕ САМИОТ.ЈАС САМО СЕ ОБИДУВАМ ДА ИМ ГО ПОПРАВАМ МИСЛЕЊЕТО НА ДРУГИТЕ ШТО МИСЛАТ ДЕКА СИТЕ ЕМОВЦИ СЕ НЕНОРМАЛНИ ИЛИ НАРКОМАНИ ИЛИ СЛ. РАБОТИ
кажи ми само од кога знаеш за оваа појава, за емото???
што те доведе до тоа да станеш емо, дали стило на облакање, дали музиката...кажи ми сечеш ли вени??? како ја објаснуваш оваа појава????

одовори ми ги овие прашања и ќе се уверам дека си емо....

како што кажав народе кај нас нема ама НЕМА правилен емовец/ка, како што сме назад со се друго и останато од западов така и со ова

Не ми се верува дека ќе се најде комбинација на храбар и паметен форумџија да ја објаснии оваа ретардирана појава наречена емо.

Ni mene ne mi se veruva. Inace celiot stil mi e totalno shit a najveke me nerviraat frizurite. Na devojcinjata poveke im stoi ovoj stil otkolku na mashkite.

кажи ми само од кога знаеш за оваа појава, за емото???
што те доведе до тоа да станеш емо, дали стило на облакање, дали музиката...кажи ми сечеш ли вени??? како ја објаснуваш оваа појава????

одовори ми ги овие прашања и ќе се уверам дека си емо....

како што кажав народе кај нас нема ама НЕМА правилен емовец/ка, како што сме назад со се друго и останато од западов така и со ова

У македонија се сите " фејкери "

ПРВО НЕ СЕ ОБИДУВАМ ДА ПРИВЛЕЧАМ ВНИМАНИЕ.САМО САКМ ДА КАЖАМ ДЕКА НЕ СЕ НЕ МОРА ДА СИ НЕНОРМАЛЕН ЗА ДА БИДЕШ ЕМО. НО НЕ УБЕДУВАМ НИКОЈ.СИТЕ СИ ИМАТ СВОЕ МИСЛЕЊЕ.А ТЕБЕ maarko ЌЕ ТИ ОДГОВОРАМ НА ПРАШАЊАТА.ЗНАМ ЗА ЕМО ОД 5 ОДД. ДА СТАНАМ ЕМО МЕ ДОВЕДЕ ''СРЕЌАТА''ВО ЖИВОТОТ (која ја немам ни малку)НО ЖИВОТОТ НА СИТЕ НЕ ИМ Е ТОЛКУ РОЗОВ.МУЗИКАТА И СТИЛОТ МИ ОДГОВАРААТ,ШИШКИТЕ МИ ГО КРИЈАТ ПОГОЛЕМ ДЕЛ ОД ЛИЦЕТО А НЕ СЕЧАМ ВЕНИ ВО ТОА БИДИ СИГУРЕН.

ПРВО НЕ СЕ ОБИДУВАМ ДА ПРИВЛЕЧАМ ВНИМАНИЕ.САМО САКМ ДА КАЖАМ ДЕКА НЕ СЕ НЕ МОРА ДА СИ НЕНОРМАЛЕН ЗА ДА БИДЕШ ЕМО. НО НЕ УБЕДУВАМ НИКОЈ.СИТЕ СИ ИМАТ СВОЕ МИСЛЕЊЕ.А ТЕБЕ maarko ЌЕ ТИ ОДГОВОРАМ НА ПРАШАЊАТА.ЗНАМ ЗА ЕМО ОД 5 ОДД. ДА СТАНАМ ЕМО МЕ ДОВЕДЕ ''СРЕЌАТА''ВО ЖИВОТОТ (која ја немам ни малку)НО ЖИВОТОТ НА СИТЕ НЕ ИМ Е ТОЛКУ РОЗОВ.МУЗИКАТА И СТИЛОТ МИ ОДГОВАРААТ,ШИШКИТЕ МИ ГО КРИЈАТ ПОГОЛЕМ ДЕЛ ОД ЛИЦЕТО А НЕ СЕЧАМ ВЕНИ ВО ТОА БИДИ СИГУРЕН.
ОКЕЈ САМО НАПРЕД ЈАС ВЕ ПОДДРЖУВАМ!!

Прашање број еден..која е таа состојба на умот што толку ве иритира???

И прашање број два...што па вие толку знаете??? Што па вие толку појма си имате???

Јас не сум Емо и не ги бранам.Ама се чудам зошто да ги напаѓате.
Состојба на умот??? Зарем е забрането тоа некој да не размислува како вас???

Како вие ќе се осеќате кога некој ќе ве напаѓа на таква глупава основа?!?!?!?!

Мене не ми беше лесно кога некој ќе ме обвнеше за долгата коса, ниту пак кога ќе ми кажеа секташ, зошто сум носел црно?!?! Зошто сум имал слики од мртвечки глави:tapp:.

Остајте ги да си живеат.Зарем мислите дека тоа е налошиот филм што може да се фура.А што е со луѓето кои се облекуваат нормално , говорат нормално....Една безлична маса на луѓе кои го загубиле својот идентитет????
едит: хехе, сега видов дека темата е во мода и убавина. :) .Е добро де, што? Малку е геј, ...добро де малку повеќе.Никогаш не би се носел така.Али тоа ти е , ствар укуса:)

Мн добро , кажано. Стилот ја отсликува самата личност. Сакам темни црни работи, јас напротив не би те сметала ниту за секташ, ниту за чудак.
Кога сме веќе кај ЕМО-вците, незнам што е со сечењето вени??
:toe:

Аха, значи "среќата " те натерала!!
Ок, е индивидуална ствар- али катактеристика на ЕМО-вците е сечење вени ??
сепак колегијалната перцепција не е баш на место!!

Аман бе аман,доста се карате.Кој што сака нека биде.Темава е за стилот.
Мене лично машките ми наликуваат на педерчиња,али онака малце.
А кај женските е ОК.

emokidssuckbyctsupahflyqs9.jpg
Сликата објаснува се:toe::pirat:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom