ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
Епа дефинитивно бетер од овој стил нема -_- Да сакаш да се убиеш е нешто ненормално:tapp: Во школо кај мене едно 20 деца што ги знам што се емо,се сечат по тело,вени ... од кај да знам. БОЖЕЕЕЕ до кај дојде светов.

toa sto se secat e stvarno glupo...nz zasto se takvi...mozda se razocarani od nesto pa aj EMO stil ke lupame:)ama sepak interesen stil imaat

Така де, ама проблемот е што почнав и така да се носам:pos2::pos2:

Ама не се сметам за емо :D

сејм лајк ми..! не сум емо ама така си се носам ...

п.с.Ме фајкаат чат пат емо периоди де..ама не до степен сечење вени

Сите не фаќаат емотивни периоди, само финтата е што Емо културата (или боље кажано Емо трендот) тоа го преувеличува и еден период од животот си го вртат околу тоа. И после пораснуваат.

Сите не фаќаат емотивни периоди, само финтата е што Емо културата (или боље кажано Емо трендот) тоа го преувеличува и еден период од животот си го вртат околу тоа. И после пораснуваат.

Истово ми го збореше еден металец !!:pos2::pos2:

сејм лајк ми..! не сум емо ама така си се носам ...

п.с.Ме фајкаат чат пат емо периоди де..ама не до степен сечење вени

Ти се носиш ко Емо? Хаха,Ти со зелената маичка и црвен прслук?
Не би рекла.

Баш ме потсети темава на едно емо типче шо го глеам стално низ град.. Типот има *линија* ко пи*ка од Фешн ТВ, шминка повеќе од сите металци и рокери заедно, фармерчиња у кој што мислам дека внука ми е од 5 години нема да ја собере, начин на одење ко Црнокрак, само цицки нема. Па таков некој би погледнала единствено во случај да сум лезбејка, како може нормална женска по такви да се пали бе? Хетеро педерчиња и депресивни девојчишта со рецки по раце се за у гасна комора. ФАК ЕМО

Си го бараш сосила да те бришам. Или дискутирај или не јади Г.

Божеее.. Се шалам бре, нема потреба да ме бришеш... Ова не е судница па строго забрането шалење...:tapp:

Hmmm vo Skopjevo ozbilni i pravi emovci neam mnogu mozebi ima edno 50, za razlika od praga kade kade ides po ulica i gledas milioni emovci i merak da ti e da gi zatepas.

Inace emo stilot e ukraden i iskombiniran od site underground stilovi tuka imas segmenti od punk-rock, gothic, itn. itn. i site emovci se smetaa za poseurs i plus muzikata e sranje.

....налет друго, шо е работава со тоа дека сечење вени им е нив единствено хоби и дека се карактеризираат само со тоа? Не мора да сечете вени наместо појадок за да спаѓате у вид патетикус, ало.
Значи покрај 5те% изјаснети како емоси од темава, имаме уште 78% скриени жарчиња кои само моментално грешно ја фатиле фреквенцијата.

патем...
ODyuX4539160-02.jpg

Ова е ALARMING!!!!!!!!!

НЕ ЗНЧИ ДЕКА АКО НЕКОЈ Е ЕМО И СИ ГИ СЕЧЕ ВЕНИТЕ ИЛИ 1000 ГОДИНИ НЕИЗБАЊАТ ИЛИ ПА НАРКОМАН:D.И АКО СИ ЕМО МОЖЕШ ДА ЖИВЕЕШ НОРМАЛНО АМА НОРМАЛНО МИСЛАМ БЕЗ НЕКОЈ ПСИХИЧКИ ПРОБЛЕМИ.ЕМО СУМ ПА НЕ СУМ НЕНОРМАЛНА ИЛИ НЕШО СЛИЧНО.ЕМО СТИЛОТ ЗАВИСИ ОД НАЧИНОТ НА СВАЌАЊЕ НА ЖИВОТОТ.ТОА Е МОЕ МИСЛЕЊЕ.ПОЗДРАВ:D

mi se dopaga nivniot stil,ama koga e na prime vo poblaga varijanta ne tolku napadno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom