ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
ma ako salaat i goli neka proodat ako taka im se sviga ok mene ne mi smetaat sekoj si ima svoj stil mada malce e pederski ali ok nema veze i tie se luge so ista orentacija :vozbud:treba da vlezeme vo evropa misalm taka da vo evropa toa e bas trend mada mnogu poveke se postuva svetot na modata vo koj mnogu malku e zastapen emo stilot ali lugeto taka se oblakat ubavo receno sekoj si ima svoj stil i sekoj moze da izbira sto saka da nosi :pusk: :tapp::vozbud::pos2:

со да им праите остајте ги нека се испокасапат така ке изумре тој стиил а иначе маските се прааат емовци пошо во денесно време зенските се залетуваат ептен по нив а јас никад не сум бил емо нема ни да бидам!

Иам шишка преку око емо сум :vozbud:.
Фак еј .. Стереотипни луѓе...

машките се како педерчиња:nesum:

машките се како педерчиња:nesum:
Па Емо=Емоционалност. Емоции+Машко=Педер.
:)
Од едноставни причини што стилот ЕМО не постои , мислам дека треба да се избрише темава.....

Емо стилот е јак и ако имаш емо стил не мора да значи дека си емо и дека си етотивен итн , а особено обожавам емо грлс :wink:

:)
Од едноставни причини што стилот ЕМО не постои , мислам дека треба да се избрише темава.....
Емоции+Женско=Плачипичка?
:pos:

Денес (Обичен Човек) - Лалалала Убав Ден , Ај Шетаме У Парк Ќе Берем Цвеќиња Ќе се Забавуваме!!

Утре (Стануе Емо) - Депресивен сум , животот ми е за никаде, морам да се сечам за да ја надминам психчиката болка... Бла бла бла .. ГЛУПОСТИ!

Како прво Емо Стил на облакање не постои , се е превземено од јапанското J-Rock или Visual Kei .
Како второ тоа се искомплексирани тинејџери кој само си го уништуваат детството за џабе.
Како трето кај нас има све повеќе патетични копиљаци кој мислат дека го фатиле господ за јајца ако стаат црнобели чорапи на раце !
со да им праите остајте ги нека се испокасапат така ке изумре тој стиил
ХАХАХАААааааааа!!!!:pos2:
За стилот на облекување, интересен е, ама тоа со сечењето и депресивноста на живци ми иде...

[zEUs];1740060 напиша:
Емо стилот е јак и ако имаш емо стил не мора да значи дека си емо и дека си етотивен итн , а особено обожавам емо грлс :wink:
Кој дел од : НЕ ПОСТОИ ЕМО СТИЛ не го сваќаш??

[zEUs];1740060 напиша:
Како можеш да обожаваш плачки?...Не викам дека нормалните цури не плачат, because they do...Али до suicide...не викам дека life doesn't suck, али шо ни фали на нас што пробуваме да најдеме една добра причина за живеење?...Не ми се јасни...:nenene:

Чекај,чекај. Ајде некој нека ми објасни од каде тогаш сите тие сваќања за ЕМО-то ако не се изведени од самото оденсување, обалчање и носење на истите емовци. Па не сум јас измислил дека нон-стоп се во депресија, плачат за глупости, од глушец прават слон, сечат вени и тн. Такви се defacto бидекќи сум бил во контакт со истите. А ако не се придржуваш на принципите на една идеологија тогаш си фејкер. BTW според психологијата тоа е идеален профил на самоубица и човек кој лесно може да застрани like it оr not. :salut:

Инаку стилот е ОК за девојчиња ако има некоја умереност, ама машките се старно одвратни. Јас не знам на што би личеле истите кога ке пораснат, de facto или ке се опаметат или ке се самоубијат.

На што личи бе бљљаааааааааааак

Чекај,чекај. Ајде некој нека ми објасни од каде тогаш сите тие сваќања за ЕМО-то ако не се изведени од самото оденсување, обалчање и носење на истите емовци. Па не сум јас измислил дека нон-стоп се во депресија, плачат за глупости, од глушец прават слон, сечат вени и тн. Такви се defacto бидекќи сум бил во контакт со истите. А ако не се придржуваш на принципите на една идеологија тогаш си фејкер. BTW според психологијата тоа е идеален профил на самоубица и човек кој лесно може да застрани like it оr not. :salut:

Инаку стилот е ОК за девојчиња ако има некоја умереност, ама машките се старно одвратни. Јас не знам на што би личеле истите кога ке пораснат, de facto или ке се опаметат или ке се самоубијат.

што си го ставил бе види го каков е:nerv:

Wikipedia е интересна работа. Според ова ти што го кажа оние денес кој се нарекуваат емовци се сите позери.
Тотално точна работа :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Emo

абе оди, глупости во боја се...уствари црно бело, обично црна коса...
имам другар шо има стил сличен на емо, ама таков си е долго од пред да излезе емото...не се замара со емо, дури не сака да знае...цело време го прашуваат емо ли си? вика нема врска, јас си сум јас
а по карактерот е скроз спротивен на емо, тој е "најживиот" од сите шо ги знам
а за сечење, и плачење за глупости абе WTF...тежок филм

Еве мал туторијал како да постанеш ЕМО :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom