ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
Ама баш ништо не ми се допаѓа што е поврзано со зборот „емо“. :salut:

emo.jpg

А АКО СУМ ЕМО ЗНАЧИ МОРА ДА СУМ НЕНОРТМАЛНА? ИЗВИНИ АМА ЈАС ТАКА ГО СВАЌАМ ЖИВОТОТ МОЕ МИСЛЕЊЕ.А ДАЛИ СУМ ЈАС НОРМАЛНА УВЕРИ СЕ САМИОТ.ЈАС САМО СЕ ОБИДУВАМ ДА ИМ ГО ПОПРАВАМ МИСЛЕЊЕТО НА ДРУГИТЕ ШТО МИСЛАТ ДЕКА СИТЕ ЕМОВЦИ СЕ НЕНОРМАЛНИ ИЛИ НАРКОМАНИ ИЛИ СЛ. РАБОТИ

Да, а ако ти не прекиниш да пишуваш со КАПС ЛОК!! ќе те бришам, па да видам тогаш како ќе ми аргументираш дека не си ненорТмална.

И друго, многу офф-топици. Дискутираме за емо - ФИЗИЧКИОТ ИЗГЛЕД, доста со тоа сечењето вени.
Аман веќе, се исколивте! :nerva:

EMO GIRL ја нема, Хитлер ни ја зема:pos2: Шала..

Прочитав некои мислења, имам видено ЕМО луѓе и искрено..стилот им е ај така така да речеме. Ама јас возрасен да видам во овој стил воопшто не ми оди. И како тоа може некој да рече било секси коа тие се деца и тоа не ми е јасно...ај дур се деца нека фураат таков стил ама возрасен бе...на работа плус ваков да одиш??? тешко и лошо.

interesen e ama jas nikogas ne bi se obblekuvala vo emo stil

Јас лично многу го ценам овој стил и познавам многу луѓе кој што се ЕМО и незнам зошто толку луѓе ги отфрлаат тие луѓе за облекувањето мислам оти се толку совршени и до некој степен едноставни без некој комплекс.

во последно време.... некако сите скопски момци почнаа да стануваат „Емовци„....досадно.....жалосно ....трагично ........:nerv:

Јас лично многу го ценам овој стил и познавам многу луѓе кој што се ЕМО и незнам зошто толку луѓе ги отфрлаат тие луѓе за облекувањето мислам оти се толку совршени и до некој степен едноставни без некој комплекс.

Ај препрочитај шо напиша уште еднаш.

Немале комплекси?? Седи бе, па то е цела филозофија на емото!
Како патат, страдаат,сечат вени,се самосожалуваат и слично.
То не ти личи некако на комплекс?

BliND напиша:
Денес (Обичен Човек) - Лалалала Убав Ден , Ај Шетаме У Парк Ќе Берем Цвеќиња Ќе се Забавуваме!!

Утре (Стануе Емо) - Депресивен сум , животот ми е за никаде, морам да се сечам за да ја надминам психчиката болка... Бла бла бла .. ГЛУПОСТИ!

Како прво Емо Стил на облакање не постои , се е превземено од јапанското J-Rock или Visual Kei .
Како второ тоа се искомплексирани тинејџери кој само си го уништуваат детството за џабе.
Како трето кај нас има све повеќе патетични копиљаци кој мислат дека го фатиле господ за јајца ако стаат црнобели чорапи на раце !
ТОЧНО!
Делуваат премногу суисајдни (не дека сакаат туку дека тоа им влегло у фора).
Тоа за фејкерите е вистина, сите што се ’емовци’ кај нас не сваќаат што уствари е ри’л емо. Кога ќе им спомнеш на емовциве сечење вени се лупаат по глава и се гадат и ти велат како да не .. епа сега иди најди им нзс.
Не ми е јасно како 14-16 годишни деца наместо да уживаат у животот, уживаат во суисајдни, запатени мисли. Беда!
И да - многу мрзам кога некој ми споредува панк и емо :uvo: !!!

Mi se sviga stilot...ali nikogas ne bi go napravila toa na sebe..Aktuelen e kaj site tinejdzeri,ali od premnogu trudenje nekoj definitivno li4at na klovnovi (bez-navreda)..sekoja 4est na site shto im uspeva i barem li4at na nes :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom