ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
гледам низ струмица нешто емовци ми изиграваат некои момци и момички ама како кловнове се.. глупости е тва и никојпат нема да си дозволам да бидам таков или да имам женска емо... вени сечење незнам ти шо...F*** Off бе :tapp:

:vozbud::vozbud:на видеоно сум се изнасмеала..а искреноно нешо овие шо изиграваат емо ми е жива глупост..мислам хелоуууууу немојш цел живот да си депресивен и да мислиш дека никој не те сака..
начинот на облекување до некој степен го оправдувам ..ама ко ќе видам некој/а облечена како за на маскенбал ми се гадит

офтопик: :pov:...Видов вчера на железничка една емо цура, што праеше емо фотки на пругата...Нешто суасајдл и сл...Ахх таа слика...Ме следат кошмари цела ноќ!...:pov:

не знам..тоа ЕМО си е нечиј стил и можда некои луѓе сакаат така да се облекуваат. Мене не ми смета то. Али никогаш не би влегла во филм да се носам така...да се шминкам така или незнам шо. Според мене то си е стил некој...ама не е за мене.:toe:

Немам ништо против тие што се ЕМО или не знам од каде го извлекоа овој стил пошо мене повеке ми личи на неш панк..ама не се разбирам браво на тие што им успева да бидат ЕМО оти мене повекето на кловнови ми личат...Сепак јас никогаш не би го практикувал овој стил :)

немаат ни добар стил ни ништо добро ич ги нејкам аххх да имам некое дрво подебело ко ке видам некој емо ке го убијам на место

имам едно прашање, за да бидеш емо треба да имаш сини очи и црна коса? вдф, 98% од сликите се такви... :tapp:

Си ставаш леќи, ептен црна боја, пирсови, штрафирани чорапчиња и маичка PLEASE LOVE ME, MY LIFE IS MISREABLE...I DIDN'T GET A TEDDY BEAR FOR BIRTHDAY!
:music5:
hitler_emo.jpg

И тоа ти е.

Рокер сум,ама не ме привлекуваат Емо фрикови

Глупа шминка, глуп начин на облекување, глупа музика (имало и емо музика), глуп карактер, мм.. глуп накит и штознам друго.
Имаат јаки фризови некој, а знам и некој БОМБИ ЕМО ЦУРИ. Изглед буквално да те соборат на колена.

Многу безвезе ми е...тежок филм само.Ни сум посакала ни ке бидам емо некогаш,тоа уствари не е само до облеката тоа на западот е начин на зивеење (се разо4аруваат од се па одат во бања и се сечат со скалпел) срење у боја! Ми беа интересни коа почнаа али сега ми се банални и смешни!

сори ако навредив некој:baeh:

DEATH TO EMOS! I HATE EMO KIDS! FUCK THEM ALL! ТОА НЕ Е СТИЛ ТОА Е ГЛУПИРАЊЕ! ГИ МРЗАМ И БИ ГИ УБИЛ СИТЕ! :nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Глупости упм... прв пат кога ме прашаа дали сум емо не ни знаев што е тоа :pos: :pos: фризурата ми била емо ај сеа де :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom