Пивтија

• Креатор на темата Креатор на темата ManowaR
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам пивтија и отсекогаш сум јадела. Баш ми е вкусна, па во комбинација со печени лебчиња на ќумбе ммм мераци:vozbud:

Е доага времето на пивтија тоа сега за Водици се јаде така да кој јаде бујрум ке му го дадам и мојот дел.А мене иначе ми е одвртно тоа а особено ако има лук:nesvest:

Навали народе!!!
Цела година го чекам овој ден :)

Ne mozev da podnesam da ja jadam ,se dodeka ne ja probav pacata vo Veleskata taverna taa sto e do ljuc ...pa zatoa seg amozam i eden tanjir da izedam cel:vozbud:

БЉАК! Не сум пробала и не планирам да пробам, али татко ми коа ке јаде после три дена копа на лук :pos2:

Ужас.не сакам ни да ја погледнам ми се гади стварно.Кој ја јаде свака част :):):)

:pov:
Mи се повраќа кога го гледам.Се згрозувам кога ќе го допрам.Моментот кога прв пат пробав...доолго нема да го заборавам..​

Стварно е одвратно нешто.Неможам ни ја да го глеам,а камоли да го јадам.:nesvest:
Ко помала ме лажеа некако и имам пробано на 2-3 пати али више ЈОК !!! :uvo:

Lele takvo nesto ni na son ne mi paga da jadam.Majka mi porano si pravese za sebe no jas se grozev od sto go gledam toa brrrrrrr horor mi e samo da pomislam na paca ili kako ja narekovte pivtija ne ne ne :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom