Пивтија

• Креатор на темата Креатор на темата ManowaR
  • Време на започнување Време на започнување
пача едно од најгадните работи е што сум пробала воопшто не ми е убаво:toe:

Poodvratno nesto od pacha - amin. Ne mozam da ja gledam ... bljak.

Грозно ми е,неможам да јадам

Како можеш бе ?

Иначе не можам јас да поднесам ова, ни да мириснам не можам а камо ли да пробам...:nesum:

па убаво ми е и јадам еден сабајле коа ќе станам друг накај 18-00 :helou::toe:

Ко мал кај баба ми сум јадел..(незнам како не ме прашувајте..)..мислам дека со сила ме тераа ама денес со овој памет никогаш не би пробал од гадотијава божја. Незнам кој нормален го измислил јадењево (ако може така да се нарече).. Па ни свињите не се хранат со ваква храна бе! Ова е да цркнеш ама да не пробаш, треба да влезе во Гинисова книга како најгрозното јадење во историјата на светов.

Во мојата околија пача се прави за Божик.Денеска го смачкавме последниот тањир сосе ѓезве греана ракија.:pijan:

За одвратно, убедливо е така... Ама.... кога ќе помислам на варен мозок од јагне, печен јазик од свиња, џигер (срце, бел и црн дроб, слeзина), кобасици полнети во свински црева... пача бре! :S

Јадам пивтии, баш ми се вкусни за јадење, сега кога се прават јас сум присутен и не дозволувам да ми ставаат мозоци, јазици и што ти знам вие хејтерите повеќе ќе ги наброите али кога ќе се стави месо, чисто немате појма колку е вкусно, кој пробал знае, кој не пробал - се теши дека е гадно и лигаво.

Јадам пивтии, баш ми се вкусни за јадење, сега кога се прават јас сум присутен и не дозволувам да ми ставаат мозоци, јазици и што ти знам вие хејтерите повеќе ќе ги наброите али кога ќе се стави месо, чисто немате појма колку е вкусно, кој пробал знае, кој не пробал - се теши дека е гадно и лигаво.

Грешка си, имам пробано и знам - дека е гадно и лигаво :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom