За мажите: машинка за бричење или стариот добар брич?

Батали,многу брзо си иба мајката.Купил татко ми една ѓубре од машинка VGR од шупирките на пазар за 1100 динари,не дека шиша,бричи,што сакаш брате мили.Многу јака
По шиптерска здравје,али е многу добра,врвна

Батали,многу брзо си иба мајката.Купил татко ми една ѓубре од машинка VGR од шупирките на пазар за 1100 динари,не дека шиша,бричи,што сакаш брате мили.Многу јака
По шиптерска здравје,али е многу добра,врвна
Imav VGR kupena po preporaka od berberot, 1500 ja plativ, za 6 meseci rikna. Aj ke probam cim ja falis tolku.

Imav VGR kupena po preporaka od berberot, 1500 ja plativ, za 6 meseci rikna. Aj ke probam cim ja falis tolku.
Се исплати поише него оваа за 4000 динариплатена пет шишања на кец/двојка и почна нерамнини да праи.Едно 737484955 саати се шишав за да се уедначам
Автоматски споено мислење:

Ако сакаш вечно да ти трае само wahl od 150 еура со милијарда штелки на неа.Филипс нека си тераат со сијалици и телевизори

Предлог за добар афтершејв?
Скоро после секое бричење имам проблем со вратот, ми се појавува црвенило и бубулици…
Не мавај контра и пробај подобро некој гел пример од Нивеа.

Предлог за добар афтершејв?
Скоро после секое бричење имам проблем со вратот, ми се појавува црвенило и бубулици…
Лосион за после бричење од Magistre Cosmetics ти препорачувам. Јас го имав истиот проблем па го пробав лосионов и од тогаш немам никаков проблем.

Attachments

• FB_IMG_1684220068872.jpg
    FB_IMG_1684220068872.jpg
    76,8 KB · Прегледи: 16
Kako ste zadovolni od Philips One blade? I koj model, ima od 60 do 150 evra, vredi li tolkava razlika vo cenata? Pristoen li e najeftiniot model?
najnekorisno nesto na svetot, za nisto ne ja biva kaj mene.
masinki od bitpazar so sum kupuval prethodno za 300den, 100 pati podobri ispadnale.

ne ja biva ni za retcenje na kosa, ni za brada, za po telo kaj mene e preslaba.
taka mi stoi vo fioka, beskorisno gjubre.

masinki od bitpazar so sum kupuval prethodno za 300den, 100 pati podobri ispadnale.

Само батерија е ок,многу трае друго се отиде у курац

Каде кај нас може да се набави safety razor по можност комплет со четка и др. работи?

Ако сакаш вечно да ти трае само wahl od 150 еура со милијарда штелки на неа.Филипс нека си тераат со сијалици и телевизори

Не се слагам.
Имам купено ваква:

Пред 5 години од Технополис, Бугарија.
До ден-денес тера без мака и сечилото е остро како првиот ден.

https://www.technopolis.bg/bg/Body-groomers/Body-groomer-PHILIPS-BT9297-15/p/833978

Купен тример оваков во јануари годинава... Презадоволен!!!

На најниското ниво е како да си бричен со брич пред ден-два. Батали машинка за бричење...

Mi se cini deka za razlicni masinki zborite. Ne znam kako bi retcel kosa so one blade koa e za bricenje.

Jas imam philips one blade pro (Model: QP6650/30) i veke poveke od godina vreme ja koristam za bricenje i za telo bez nikakov problem.

Mi se cini deka za razlicni masinki zborite. Ne znam kako bi retcel kosa so one blade koa e za bricenje.

Jas imam philips one blade pro (Model: QP6650/30) i veke poveke od godina vreme ja koristam za bricenje i za telo bez nikakov problem.
Е добро штом така,сеа ке купиме уште по една ние штом ти проблем си немал
Купујте сите Филипс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom